söndag 31 maj 2009

Fin besök...






























...javisst. Vi har fint besök ska ni veta. En litet galet energiknippe med en mani på bollar, Stilton. Jag älskar hundar, när jag vet att det bara är till låns och att jag kan lämna tillbaka honom :) Är väldigt mysigt att ha en liten hund "till låns" ibland. Han verkar nöjd och glad och jag håller tummarna för att han kan sova snällt och lugnt inatt.
.
Bröllopet igåt var både vackert och romantiskt! Bruden sååååå söt och brudgummen väldigt stiligare! Solen sken på oss och högsommar värmen var bara att skriva under på. jag gifte mig i agusti förra året. Åhhh längtar tillbaka. Vilken dag!...

...Och eftersom man upplevde sin bröllopsdag för inte så längesedan så har man liksom alla känslorna så färska i minnet. Jag var nervös hela dagen igår, börjar gråta så fort bruden tog första steget in i kyrkan och jag fylls av sån skön glädje :) Bröllop är fantastiskt!
.
Mr var så snygg i röda byxor och välsittande kavaj. Han är snygg min man, riktigt snygg! :) Jag är en stolt fru.
.
Blir inte så mycket mer idag mina vänner. Efter en varm joggingtur i skogen med min nya löparbästis Stilton, kvällsdopp med Mr i havet och timmes långa bolllekar så är jag lite trött. :)
.
Återkommer imorgon. Imorgon blir det full fart! Börjar min 3 veckors workout-plan, (skall ni inte hänga på?! KOM IGEN! Soffpotatisar ;) ) skall springa morgon runda med lilla vovven och ge mig på att baka ett nytt sorts bröd. Mer då? Jo...Utlovar cheesecake receptet här på bloggen imorgon! Välkomna tillbaka min fina vänner. Massor av kramar.

Ha nu en riktigt riktigt bra kväll och NJUT av vädret! Jag ska äta kall god Fjällfil, såndär som kittlar lite på tungan, värma småfranska i ugnen och avsluta med lite jordgubbar och ett glas iskallt rosé på altanen. :)
.
Kramar i mängder!/ Mikabella

Ps. Lisa. Din bäbis är inte alls jobbig! Tvärtom. Jag har t.o.m bett din man ta sovmorgon imorgon så att jag hinner springa en runda med Stilton innan han bli hämtad ;) Åk snart bort igen så att jag får vara lite mer hundvakt. Ds.

3 kommentarer:

HM sa...

Vilken härlig blogg! Vår gemensamma älskade vän Lisa tipsade om denna på sin blogg. Vi har träffats, fast inte i våra "riktiga" skepnader, jag brukar faktiskt inte gå omkring i kroppsstrumpa... och min man tror visserligen att han sjunger som en hårdrockare, men det gör han inte tyvärr... Han är bra på så mycket annat!
Hoppas våra vägar möts nån gång igen. Jag kommer följa dig här i alla fall. Ha en härlig dag, kram

Esther Garvi sa...

Underbart söta bruden Johanna! Såååå synd jag inte kunde komma, men får i alla fall möjlighet att umgås till sommaren. Saknar bild på dig från bröllopet, Mika - eller var det nätet här nere i Afrika som inte laddade?

Kram från Afrika!

LisaL sa...

Ah min alsklingsvovve...aven om det ar hur skont som helst har nere i Spanien saknar jag honom...suck! Hoppas han skotte sig aven pa natten, personligen tycker jag nastan det ar basta tiden. Nar han gossar in sig i knavecket och varmer fossingarna.. puss och varldens storsta tack!!!

Related Posts with Thumbnails