måndag 11 maj 2009

Använd magmusklerna...
...-Rid, rid, rid! Instruktören står i mitten av ridbanan och skriker åt mig. -Vakna! Han släpar ju fötterna efter sig! TOKRID!
.
Jag är trött, jag mår illa, jag är irriterad och lite frustrerad. Pust vad jobbig det var att rida lektion idag, men vad givande det ändå är. Jag får inte ge mig, jag får inte tappa fokus. Rid, rid, rid!
.
Mr Dubai är en stor häst...enorm till och med, när han bestämmer sig för det. Trött och lite hänging matte, hetsat och envist fullblod som inte vill lyfta på fötterna...emellanåt...Emellanåt är han en stjärna. Helt fantastisk! Var för kan han inte vara det hela tiden? Hmmm kanske för att jag inte är det?
.
Nej jag ska väl inte var så negativt. Det gick faktiskt ganska bra idag. Man tänker inte riktigt på hur hårt och fysiskt ansträngade det kan vara att rida fören man känner hur magmusklerna spänner och hur armarna och benen känns som spagetti när man hoppar av. Härligt, 3500 steg "förbrukade" utan att jag änns tänkte på det. :)
.
Nu ska jag krypa ner i soffan. Mysa in mig jämte gosiga maken och slappna av. Om man är snäll kanske man får en puss och några kramar. Känner att jag behöver det. Känner mig lite ynklig.
.
Kramar till er och hoppas att ni har haft en bra dag. Ses imorgon / Mikabella

3 kommentarer:

Lisa N Lemke sa...

Men sablar vilken bra bild Mikaela!! Nu är det jag som måste köpa ny kamera... puss och tack för allt igår!

Esther Garvi sa...

Härlig bild! Vem tog den?

Mikabella sa...

Mr :)

Related Posts with Thumbnails