måndag 18 maj 2009

Jag är helt såld!...


...Igen! Carrie, Miranda, Charlotte och så den helt underbara Samantha! Sex and the City- filmen är fortfarande lika bra! Över 80 klädbyten, 100 skor och en uppsjö av väskor kan ju inte göra en besviken. I love it!
.
http://www.sexandthecitymovie.com/
.
De är så härliga de fyra, dressade till tänderna, glammiga, tokiga, varma och manhattan-surplande New York kvinnorna! Nu blir det att köpa ALLA boxarna och börja om från början igen. Vill inte missa ett avsnitt! Man blir ju ganska hysteriskt sugen på att shoppa, att dricka cocktails och efter att ha sett Carries dressingroom är man ganska sugen på att tvinga Mr att bygga om lite där hemma...för som Carrie säger:

-Dont buy me a diamond, just buy me a really big wardrob!

Idag ska jag faktiskt fått ligga i solen en stund också. Så härligt. Knöt min lilla näve och hytte åt morgonens regnmoln, och vips! Borta! Hoppas hoppas att det fina vädret kan få hålla sig några dagar nu. Är ju alltid såhär i början av våren/ sommaren... Det började ju sååå bra!...Hmmm precis som förra året...Bra i början, dåligt resterande?...Nej nej inte tänka så! I år kommer det bli en vacker, varm, låååånnnngg och helt underbar sommar! Vi kommer vara sååå bruna, snygga och fulla av energi! Oj oj oj vad fin sommaren 2009 ska bli!

Kramar på er! Glöm inte att ringa era vänninor ikväll och berätta för dem hur mycket ni uppskattar dem. Berätta för dem hur unika, snygga och fantastiska de faktiskt är!...och kanske det är dax att bjud in dem på cocktails, skvaller och lyxiga tapas? Goda vänner förtjänar att bli bortskämda! / Mikabella

Inga kommentarer:

Related Posts with Thumbnails