lördag 9 maj 2009

God morgon!...


Ja i två benämningar. har sovit ovanligt gott och lugnt för att vara ensam. Inga läskiga yxmördare och inga konstiga oförklarliga ljud. Skönt!
.
Sen är morgonen lite extra god på ett annat sätt också. Har gjort riktigt fina frukost smörgåsar. Mmmm...Parmaskinka, mossarella, finaste olivoljan och färsk basilika. (gjorde likadan igår kväll ;)) Sitter nu här framför datorn och myser med läcker smörgås och gott the. Inte vilket the som helst, Kushmi the! Så goda och smakrika. Älskar dem!
.
.
Vackra burkar och spännande smaksättningar. Dyra, men de är faktiskt väl värda pengarna. Perfekta saken att skämma bort sig själv med eller varför inte fjäska lite för bästa tjejekompisen , svärmor eller lilla mamma? Lite fjäsk har man ju aldrig dött av ;)
.
Idag var det så dax för jobb igen. Är ganska skönt på ett sätt att jobba långa pass på helgerna. Man bli ledig på vardagarna :) Har massor av tid för hästen och bullbakande...Å andra sidan är det VÄLDIGT tråkigt att åka ifrån sin gosiga man på lördagsförmiddagen vetandes att man inte kommer hem fören han har gått och lagt sig för natten igen. Denna helgen har jag ju dock inte det problemet. :)
.
Idag tycker jag ni ska ta en långpromenad och avsluta med en mysig fika "på stan". Unna dig en liten bakelse, sjunk ner på stolen, surpla sakta på din kopp the, andas lungt, titta på folk, njut av din lediga tid och bjud din vän på bio ikväll. :)
.
.
Kramar från mig till er alla/ Mikabella

Inga kommentarer:

Related Posts with Thumbnails