onsdag 20 maj 2009

Äventyr på hästryggen...
...Måste snabbt dela med mig av långritten jag gjorde tillsammans med min söta stallkompis Maria i måndags. Vilken underbart härlig kväll! Tack Maria. Du är så mysig och jag tycker verkligen vi har roligt tillsammans. Hade inte "fin" kameran med mig så den i mobilen fick visa vad den gick för. :)


2,5 timmar tog vårt äventyr och vi besegrade "läskiga bro"(!), JAAA Dubai övervann sin rädsla och följde mig över den fruktade träbron!
(läs mitt tidigare inlägg: http://mikabellas.blogspot.com/2009/05/mr-mes-och-froken-modig.html) Snacka om stolt matte! Mr Mes förvandlades till Mr Helt Fantastisk!.
.
Vi red som två karaktärer ur Robin Hood genom bokskogarna och vi kom ut på vägar vi aldrig hade varit på innan. Spännande. Vi korsade över ån


som slingrar sig ut i havet, över 1 meter djup, lite strömt och vattnet var mörkt, men våra tappra springare skötte sig utmärkt och tog oss helskinnade och torra över till andra sidan.

Galopperade längs havet, njöt av sommarvärmen och jag lovar att jag hade ett leende på läpparna hela ritten. Lycka? JA!
.
Lilla mormor ringde precis och vill bjuda mig och mina två småbröder å pizza kl 13. Inte illa :) Mysig att få träffa dem. Jag älskar min familj. De är så gulliga. Pussgurkor!/ Mikabella

1 kommentar:

esthergarvi.com sa...

Vilken solnedgång! 2,5 timmars passen är de bästa - när man bara är ute och njuter utan en tanke på vad klockan är eller vad man har kvar på sin to-do lista.

Related Posts with Thumbnails