onsdag 6 maj 2009

Efter regn kommer solsken!...och mumsiga bullar...

...ja så är det ju faktiskt...och av regn kommer det goda ting...

Är ju faktiskt lite bra att det regnar ibland. Växterna i rabatterna och träden ser ju ut att le av lycka och exploderar fullkomligt i grönska. Härligt!

När det regnar får man ju lite gjort också. Baka bullar till exempel. Känner mig som värsta "bullmamman". Har ju inga kids, förutom min 600 kg bebis i stallet förstås, men bullamamma kan ju vara bra att bli redan nu så att man har koll på läget om/när det senare kommer knoddisar. :)

Idag blev det bullar med Nutella- och hasselnötskräm som fyllning. Gjirde helt enkelt en vanlig bulldeg och istället för vanliga fyllningen av kanel, socker och smör fyllde jag dem med jag nutella och hasselnötskräm. Maken gav betyget "Godaste bullen du någonsin gjort". Inte så illa va?!
.
Kvällen lilla expedition blev att hälsa lite på de nyligen för sommaren utsläppta, frisläppta kanske man skall kalla det?, korna och att njuta av väderomslaget.

Alltså! Kor är ju såååå gulliga! Nyfikna som få men fegare än de flesta! Man riktigt ser hur tankarna går inne i deras små söta luddiga huvuden. De vill så gärna, men vågar inte, fast jo...fast nej...eller...Kanske om jag tar med mig Rosa och Britta och MajRos också...Kanske ska våga säga hej?...eller.... :)

.
.
.
Kram och solsken till er allihopa! Håll era tummar så hårt att de vitnar på att vi ska få lite sommar igen. Ja regn är bra, men solensken är ännu bättre!/ Mikabella
.
Ps...Vill skicka MASSOR av kramar till min lilla mama! Det är inte lätt att rida! Det är minst sagt bombans svårt! Men du är jätte duktig och modig. Du kommer lära dig, jag lovar. Vi kämpar på va? Heja dig! Ds.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tycker väldigt mycket om din blogg min vän! Roligt att läsa om dig och min kära brors liv tillsammans! Hoppas att vi ses snart på Öland eller hos er! Min kära sambo hälsar också! Massor med kramar från oss

Related Posts with Thumbnails