tisdag 5 maj 2009

Kvällstur med Pärlan...

...Ja då var vi hemma igen, jag och maken och Pärlan. Pärlan är min Aprilia Moijito Vespa. Vacker som få och min bästa ägodel. (Dubai äger jag ju tyvärr inte.)
.
Måste dela med mig av den vackra naturen vi har omkring oss! Är en sån lyx att bo såhär! Jag njuter! Älskar att hitta nya vägar, härliga hemliga små dungar och följa stigar upptrampade av kor. Öppna ögonen för dina omgivningar. Jag lovar att det kryllar av smultronställen bara du ger dig ut och rekar lite. Välj inte de enklaste stigarna, Välj de mest slingriga, undangömda vägarna när du promenerar, lek "inte nudda asfallt" och våga svänga av med bilen, följ infallet att gå ut och utforska. Kör in på den lilla skogsvägen eller den skumpiga grusvägen. Lycka till och ge dig ut på små och stora expeditioner! :)
.
Ha nu er riktigt mysig kväll mina vänner. Gosa ner er i soffan med en kopp the och zappa runt bland kanalerna. Det ska jag göra!
.
Kramar/ Mikaela
.

1 kommentar:

Lisa N Lemke sa...

Men åh älskade vännen, varför har du glömt berätta för mig om din fiiiiiina blogg!? Helt underbar! Och jisses vilken mästerfotograf du blivit - stolt! Jag trodde du precis hade dragit igång med bloggen men insåg att icke sa nicke. Nu vet jag vad jag ska göra när jag har någon minut över...läsa ikapp!! Hej då fina tjejen, vi måste ses snart!(Pst, ni kommer väl på söndagens 5-årsjubileum på ocean? Från kl 18 är det lite gott att äta och fina priser i baren. Misstänker att marcus&co vart lite slöa med att få ut inbjudningar!)

Related Posts with Thumbnails