fredag 8 maj 2009

Home alone part II...

...Mr är iväg och roar sig med vänner i Stockholm till på söndag. Roligt för honom...lite ensamt för mig. Ensamt, men ganska mysigt. ;) Själv skall jag jobba "långpanna" i helgen och då finns det ju ingen anledning för Mr att sitta hemma och "glo". Han har en trevlig helg med vänner och jag slipper dåligt samvete över att jag jobbar. Win/win situation. :)
.
Ja jag kan och ska erkänna så kan det faktiskt vara lite skönt att vara ensam ibland. Kan kolla på vilket töntigt program som helst, breda ut mig i soffan, få alla godisbitana själv, unna mig ett gott stort glas vin och en skål med chips :) Ensamt ganska mysigt....Men allt blir ju ännu mysigare när han kommer hem igen!
.
Oki mysigt...ända fram tills man ska sova...Då blir jag lite mörkrädd. Vet att jag inte har någon orsak att oroa mig, men plötsligt fylls mitt huvud och mina tankar av mörka mystiska figurer som smyger runt i trädgården med kikare..eller ännu värre...knivar! Löjlig man är. Skall snabbt zappa förbi skräckfilmen som jag såg att de visade på Kanal +...Ush vill inte få mer knasiga fantasier...
.
Nej nu kryper jag ner i soffan igen. Myser riktigt under täcket, tänder en brasa och sippar på mitt vin.
.
*Tar fram den lilla godisskålen och knaprar lite på mina chips, Vikningschips, enligt Mr världens mest menlösas chips, och en flaska trevligt Masi.* :)
.
Kramar på er. Sov gott och dröm sött. Känn lite extra på dörrarna och ställ brännbollsträet jämte sängen ;) /Mikabella


2 kommentarer:

Lisa sa...

hej goding! Vilken mysig kväll du verkade få sen! Själv var jag så laddad efter vår barbacka-tur/cirkusuppvisning (ja, jag alltså) så det blev lite städning och röjning. Men till slut landade jag i soffan i morgonrocken. Skönt! Nu ska jag ut i trädgården efter morgonspringtur (extra lång idag - måste vart mina cirkuskonster som gav mig extra energi igår) och date i Varberg :-) Ha en mysig kväll så ses vi imorrn!

Mikabella sa...

Haha! Ja jag tackar och bugar ödmjukaste. Är sååå synd att jag inte fick några bilder...på både ritt och cirkustrixet ;) Du är sååå underbart härlig att umgås med Lisa. Jag fylls av energi, lycka och får nästan kramp i smilemusklerna! Du är just lovely!

Related Posts with Thumbnails