torsdag 25 februari 2010

Ikväll...

...Vet ni vad jag skall göra för roligt ikväll?


.
Jag skall på konstert...Inte vilken konsert som helst!
 Fantastiske RnB artisten
 Ne-Yo
 kommer för första gången till Sverige, och snäll som han är har han valt att spela i Malmö! Hurrraaaaaaaaaaaaaaa!!! Det skall bli såååå roligt!
 Längtar verkligen. Ne-Yo + secret guest...Undrar så vem gästen är...

Det som är det extra fina med hela saken är att jag skall åka med min söta vän Josefin. Min sötnöt Frida har tyvärr fått sjuka barn och kan inte följa med! :( (håller fortfarande tummarana på att du skall kunna åka med Frida!) Det är alltid så roligt och mysigt att vara med henne. Förkylning och huvudväk har inte en chans ikväll! Nu är jag frisk! Så det så!

Dessutom så skall jag på Gothenburg Horseshow med min lilla vackra mama imorgon och då har man ju inte heller tid att vara sjuk. Jag tror att om man väljer att vara frisk och verkligen inte fokuserar på hur det känns i kroppen utan mer på hur det känns i hjärtat så klarar man vad som helst :) Eller hur?! Jag vägrar helt enkelt. Sjuk kan jag vara på lördag igen :) Eller nej...Då är ju söta svärföräldrarna här så jag får vänta tills på måndag...eller nej...då skall jag ju träffa min fina Malin, ...hmmmm får strunta i att vara sjuk helt enkelt :) Har ju inte tid.

Vi ses kl 15 Josefin. Vad roligt vi skall ha!! Du vet att jag tycker så mycket om dig va?! Du gör mig alltid glad.

Kram på er  mina vänner. Nu skall jag pyssla lite med torsdagens fotoutmaning...Ses sen igen?

Oj... nu åkte vi precis ur ishockey turneringen i OS...Vad tråkigt! Men men..Inget kan göra min dag dålig :) Härligt.

2 kommentarer:

Pennelina sa...

Ja, så kan det gå... sent att ändra på det nu. Tror på ödmjukhet och flit för OS:arna, det ger nog bäst utdelning.

Ser ut som du har laddat för några härliga upplevelser :-)

Kramar från mig till er alla, även lilla mor!

Anonym sa...

Mitt absoluta favoritband skulle spela i sverige. Deras första spelning här på 30år! Jag hade en tredagarsbiljett till Swedenrock som jag fått av föräldrarna i julklapp och jag ville absolut inte missa deras spelning. Rund som en ost och i femtemånaden, dagen för spelningen började närma sig. Vad händer? jag får fruktansvärt ont i ryggen. Foglossning säger läkaren och skickar hem mig. Aja, tänkte jag och fick låna kryckor av en vän, jag ska på spelningen, så är det bara! Lite foglossning ska man väl stå ut med. Men det högg som knivar dagen D och jag visste att om jag åker in till sjukan blir jag nog kvar. Jag sumpade de tre dagarnas jippo med boende och satsade endast på konserten. Dit kom jag, ståendes på kryckor, tårar av smärta och lycka över en underbar spelning, sen bad jag Johan köra hem mig. Behövde nog vård nu, kände jag. När vi kom in så konstaterades njursten MEN högtalarna hade sprängt stenarna (de var nog inte så stora kan jag tro, men ont gjorde de)!!! Bebisen mådde prima, jag mådde bättre OCH JAG HADE FÅTT HÖRA MITT FAVVOBAND! Man klarar mer än man tror =)
//C

Related Posts with Thumbnails