fredag 5 februari 2010

ABCtema, T...


Jag har lagt till med vanan att börja varje dag med en trissande espresso. Vuxenpoäng? Imorgon fyller jag trettio.

Veckans ABC bokstav är T.

T som i trettio...30 år...Man har kommit en liten bit på vägen nu. Ingen åldernojja än, njuter faktiskt bara av min ålder. Med åren kommer respekt, kunskap och insikt. Man hittar sig själv, man lär känna sig själv, ser sina goda sidor och kan erkänna de dåliga. Man lär sig vad man kan acceptera, vad man bör ta strid för och vilken roll man spelar i sin umgängeskrets.  

Jag tycker själv att jag ser en mer attraktiv kvinna i speglen nu än för 10 år sedan. Jag ser självsäkerhet, medvetenhet och kunskap i mina ögon. Mina drag har blivit tydligare, smalare, starkare. Jag njuter av den kvinna jag är. Självklart har jag nojjor, som alla andra, men skall jag vara riktigt ärlig mot mig själv så är jag väldigt nöjd med mitt utseende och jag är stolt över min personlighet.

Jag ser fram emot att åldras. Jag ser fram emot att växa, att samla mer kunskap, mer självförtroende. Livet leker och jag har världens bästa följeslagare med mig på färden.

Kramar från en imorgon lite äldre Mikaela / Mikabella

17 kommentarer:

Pennelina sa...

Det är bara att gratulera!

Skulle du vilja vara en av mina vackra kvinnor på http://vackrakvinnor.blogspot.com/ ?
Skulle bli jätteglad. I så fall behöver jag en bild jag kan få lägga in. Texten skriver jag själv, så kan du och din familj kommentera om ni tycker att jag missat något :-)

Härligt att höra en människa som vågar erkänna sig själv! Det där med åldersnoja drabbar inte alla. Jag har inte haft någon ålderskris än.

Kram från Pennelina

Maria sa...

Snygg bild!
Grattis en dag i förskott! Jag har inte heller haft åldersnoja tidigare, men nu har det börjat komma krypandes. Är närmare 50 nu än 40 och det känns lite konstigt... Fast det är ändå 3 år till den stora dagen :)
Ha de gott!
/Maria

Anonym sa...

Du har en bild på dig när du pussar Tomas i min BZR ull tröja, de kindbenen, den haklinjen...Du är nåt så vansinnigt vackert. Hör här vad Mormor sa till mig när jag fyllde 30 år, tänk att jag kan fått föda nåt så vackert som dig... hon hade sagt samma sak nu, men så här,tänk att Bitte fått föda nåt så vackert som dig....

Lotta sa...

SuperGrattis till de 30...Jag är dubbelt så gammal men har man bara barnasinnet kvar så spelar åldern ingen roll.Kroppen kan ju säga ifrån men sinnet det är alltid det samma.
Härlig bild...
Kramizzz på dig och njut av din ålder
Ha en riktig bra dag imorgon...
Lotta

Anonym sa...

Grattis med 30 år - det er jo stordag, det! Flott bilde, også - du tar mange flotte bilder, du. Kos deg med bursdagen!

TorAa sa...

Gratulerer.
Jeg husker min nest eldste sønn da han ble 30 år. Han synes han var blitt en olding og sa til alle han vare tjugetio år.
Og slik fortsatte det til tjugonitton.
Men nå er han 40 og holdt stort party.

Vi sier jo her i Norge:
Man lærer så lenge man lever.

Tina sa...

Ville bara önska dig en trevlig helg Mikaela! =)
Hoppas allt är bra.

KRam kram Tina

Sommertid sa...

Grattis på födelsedagen imorron. Visst är det en markering av rundt tall, och inte bliver man nåt mer "gammal" en man känner sig.
Ha en trevlig helg med stort firande.
Hipp Hurra !!

Turid sa...

Vakre ord og viktige ord. Gratulerer så mye med dagen. Klem

Petunia sa...

30 år er jo ingenting!!! Skulle ha gitt år av mitt liv for å bli 30 igjen!! Hihi!!
Neida, om jeg hadde fått bli 30 igjen, så hadde jeg nok tatt noen andre valg i livet...
Gratulerer med de 30:)

Anonym sa...

Gratulerer så masse med dagen din. Alder er bare ett tall, det viktigste er ikke innpakningen, det er hvordan du føler deg innvendig. Tror ikke jeg er mer enn 25 år, selv om papiret på utsiden viser noe annet.
Ha en god helg!

Robin sa...

Thirty is great - but forty is even better! Enjoy, the best is yet to come :).

Beautiful photo too, it's making it very hard not to go make myself a coffee right now (not a brilliant idea at 22:00).

Henny sa...

Tillykke med fødselsdagen! 30 er en dejlig alder.

Joe sa...

Felicitaciones por los 30, una nueva y hermosa etapa de tu vida!!
La foto está muy buena.

Un abrazo! Joe

linsky sa...

Gratulerer med 30 år!!!
jeg har også en Nespresso, flotte greier det. :)

Living next to me sa...

grattis med de 30 , det er enda bedre bli 40 og 50 , hver alder har sin sjarm , jeg synte 30 årsdsagen var pyton med 4 unger i alderen 15 til til 3 , ( tidlig ute) og flott bilde, synd du bor langt vekk , nå har jeg vakre barnebarn ...og mange kvinner er jo på sitt vakreste når de runder 30 .Menn når de runder 40 merklig og litt urettferdig men klager ikke . En er faktisk bedre i dag enn som 30 åring . Flott hva, blir bare bedre som årgangsvin .HA en fornydelig fødselsdag Frida

Mia sa...

Grattis, kommer ihåg det där, att fylla 30 var som att äntligen bli vuxen och att bli behandlad som det, mötas av lite respekt både på offentliga kontor och för åsikter..och ännu inte så grå och rynkete ;)

Related Posts with Thumbnails