fredag 12 februari 2010

FredagsFärger, beige & lila...


FredagFärger - beige & lila

...Jag har blivit helt beroende av att börja dagen med en espresso. Inte bara för att det är gott utan väldigt mycket pga min förkärlek för vanor. Jag finner en stor trygghet i att saker är "som det brukar". Sitta vid samma plats vid bordet, gå upp ungefär samma tid varje morgon, stallet och så Nespresson.

Samtidigt så måste jag bestämmt hävda att jag är väldigt lätt att dra med på spontaniteter och jag älskar överraskningar! Jag bangar inte för att bryta upp min lilla mönster till förmån för stundens ingivelse. En rutin kan ju alltid återställas :) Jag tycker liksom bara om att ha något av en vardagsrutin. Det känns som om man får mer gjort då. Att man "tar vara på" tiden.

Nu skall jag ge mig på en dans med dammsugaren. Usch. jag hatar att dammsuga. Vet inte riktigt varför..Kanske för att man inte hör radion, det brummar, den fastnar, är klumpig och man blir varm. Bökigt helt enkelt. Tycker mycket bättre om herr Mopp. 

Imorgon skall jag ha min 30-års fest för vännerna. Skall verkligen bli roligt! Har dock helt tappat inspirationen till mat denna veckan och hade lite ont i magen över planeringen...Då, som en räddande ängel från himmlen kvittar min underbara vän Lisa att hon ordnar det hela! Va?! Jag vet inte riktigt var jag skall börja! Lisa, jag är såååå tacksam! Du är en sån pärla. Tack tack tack! Det bästa 30 års presenten man kan tänka sig!

Med massor av kärlek / Mikabella

7 kommentarer:

Pialotta sa...

Kaffe är gott i så många former.. du har fångat din kaffestund på ett trevligt sätt i bilden med färgerna för dagen:-)

Kerstin sa...

Snyggt foto och fin tolkning.
Ha en skön helg.

Photos by Storm sa...

Ja, nespresson är en favorit även hos oss. Grattis på din födelsedag och vilken vän du har. Det hade varit min bästa present, alla kategorier. Hoppas du får en härlig fest med dina vänner. Och trevlig helg/Lis

Nollan sa...

Läcker bild och snygg pp!

Jah Hollis sa...

Nespresson tycks ha blivit populär. Det är andra gången på kort tid nu de här små förpackningarna dyker upp i ett fototema.
Ha en bra fest!

Eva-Lena Sjösteen sa...

En gemensam nämnare läser jag, nämligen rutiner :) Även jag har mina rutiner, speciellt på morgonen. Först kaffe i lugn och ro sedan långpromenad m hundarna...

Grattis! Hoppas att du får en härlig fest och härligt med vänner som ställer upp frivilligt, när man som mest behöver det! Fin bild!

Ha en skön helg/Kram E-L

Mariane sa...

Ordløs Onsdag fortsætter på www.starone.dk/b5/

Related Posts with Thumbnails