lördag 21 november 2009

En liten hyllning...Lille Ted med sin underbara mamma
....Till min fina Frida. Du är så söt Frida. Finns det någon som kan tycka illa om dig? Du är god rak igenom. Du sätter alltid alla andra framför dig själv, jag har aldrig hört dig tala illa om någon annan eller sett dig bete dig dumt mot någon. Du är så varm, så ödmjuk, du är den sortens mamma som jag en dag drömmer om att bli. Jag älskar att vara där du är. jag slappnar av, andas och ler. Man kan inte vara arg i ditt sällskap. Tack Frida för all den värme, närhet och glädje du sprider och delar med dig av. Var rädd om dig. Du får inte glömma bort dig själv i alla andra... Jag tänker så ofta på dig och jag vet att vi inte pratar tillräckligt frekvent, men du kommer alltid vara en av mina bästa vänner hjärtat. Jag älskar dig, vilkorslöst. / Mikabella

5 kommentarer:

tina sa...

-Gud vad söt! vilka ögon! =)

Ha en underbar helg vännen!
Vore kul om du har vägarna förbi Gbg någon dag!
Kram

Anonym sa...

Vilket fint foto på mor och son.
Du är en duktig fotograf som kan fånga det rätta ögonblicket av kärlek.

Anonym sa...

Så innerligt! mamma Frida måste bli alldeles lycklig av en sån bild och Pappa och man tyst av lycka över en ljuvlig son och skönhet till hustru.

Nina sa...

Hej!
Den här bilden fullkomligt älskar jag! Så mjuk och fin!
Härlig drömbild oxå, kreativ och fantasirik!
Ännu snyggare har oxå din blogg blivit!

Mia sa...

Underbar bild och mycket fint skrivet och SAA sant om Frida! Om varlden bestod av personer som henne skulle jorden vara en underbar plats!Ge henne en kram fran mig nasta gang du ser henne!

Related Posts with Thumbnails