torsdag 26 november 2009

Ledsen tjejer.....+en liten utmaning...Utmaningen från Nina, Gå in i mappen “mina bilder” och välj den 4:e eller 7:e mappen. Välj den 4:e eller 7:e bilden, skriv lite om den och publicera det på bloggen. Kom på att kika vilken bild som det handlade om efter att jag skrivit texten nedan...Nästan för bra för att vara sant va? Bilden är från den 30 augusti 2009, dagen då jag och Mr blev äkta makar.

...men ni får nöja er med att ha världens näst bästa män, jag har nämligen den absolut bästa! Min man! Vad har jag egentligen gjort för att förtjäna denna underbara man? Jo...jag är snäll och så, men ändå...

Igår var det Mikaela-dag! I tisdagskväll sa Mr att vi skulle åka kl 8.30.-Va?, mitt leende sträcker sig upp till öronen. -Jo, imorgon är det nämligen Mikaela-dag. Jag har tagit ledigt från jobbet och vi skall ut på ett litet äventyr, säger Mr med ett lite lurigt smile i ansiktet.

Så vad gjorde vi då? Dagen började med fruksot på hotell. Mmmmm! Visst är det underbart. Massor av olika sorters bröd, pålägg, pannkakor och gott. sen bar det av till Helsingborg där jag fick shoppa. Vad jag ville! Mr följde med till alla "mina" butiker, hjälpte mig välja, pekade och bar. Vi åt en underbart god lunch och drack gott vin, pussades, skrattade och vimsade omkring. Nya små raggsockar, en underbar cashmirtröja, nytt Kusmi-the, underkläder och leggings. :)

Har jag det bra eller har jag det bra?! Mr du är så omtänksam, så snäll och såååå älskvärd. Jag behöver inga saker, det vet du, men eftersom du vet hur mycket jag älskar kläder och att se fin ut gjorde du mig så glad igår. Att bara få vara med dig gör attt hjärtat hoppar småskutt och några fjärilar kommer faktiskt på besök i magen. Jag är så stolt över dig, känner mig mycket längre än mina 157 cm när jag går jämte dig på stan och får hålla din hand. Tack älskling för din omtanke, din kärlek och din närhet. Jag älskar dig! / Din Mikaela

Jag skickar den lilla utmaningen vidare till...
Anni
Carpe Diem
Lizzi

6 kommentarer:

Lisa sa...

Nä så himla gulligt - han är ju helt otroligt Thomas! Puss på dig vännen, det förtjänade du!

Anonym sa...

Ja du Mikabella det är säkert många som är avundsjuka på allt detta. Ni är verkligen värda att ha varandra. Det gäller att uppskatta det lilla i vardagen också och det gör ni, men en guldkant är aldrig fel.

Anni sa...

OK, jag har hittat bilden - publicerar den och lämplig text efter hockeymatchen ikväll!

Marie Höglund sa...

Vilken fin dag du hade :-) Härligt att du känner så för Mr, men vet du vad vännen...........jag tror universum skapade två stycken på samma gång för den andra delar jag liv med sedan 15 års åldern ;-). Kram på dig och tack för utmaningen. Har fått den av en annan, men jag slår två flugor i en smäll nå´n dag :-) Ha en bra dag.

emmi sa...

Åh vad lycklig jag blir av att läsa om ditt liv med din käre man!

Anonym sa...

Håller med dig om att Mr är en toppenkille! Är väldigt glad att han är min bror! Mrs syster!

Related Posts with Thumbnails