måndag 23 november 2009

Foto-triss, skön(t)...Ut i regnet! 1,2,1,2...Foto-Triss, Skön(t)

...en skönhet i rabatten, en skön tidig kall morgonrunda med skön musik i öronen, en värmade skön eld. Ordet skön väcker så många assosiationer, bilder och känslor.Något som ger mig en väldigt skön känsla är att ha kontroll över situationer, att känna mig stark och att börja varje dag med att träna. Jag har bestämt mig för att börja springa och träna mer aktiv igen. Känner äntligen ett sug igen. Har haft ett litet break eftersom jag inte alls kännt någon inspiration till att ge mig ut. Har inte orkat, velat eller längtat. Regnet, kylan, möörkret...tar lite tid att vänja sig, krävs massor av beslutsamhet och en innre röst som hög och bestämmt kan säga till min "svaga sida" att ge sig.Sängen är så varm...Springer imorgon stället...Det finns så många ursäkter och anledningar till att skjuta på det "jobbiga". Måste få in en rutin. Efter bara 2 dagar så märker man ju vilken lättnad det är att röra sig, hur härligt det är att komma in i värmen efter en lång powerwalk, hur mycket piggare, starkare och mer possitiv man känner sig. Man blir ju inte alls trött! Tvärtom. Man får energi, livsglädje och självförtroende. Att träna är inte bara nyttigt, det är en "egoboost", en "själv-stärkare", också. Jag kan, jag vill, jag orkar!

Jag vet att det regnar, att det är kolsvart kl 7 på morgonen och att sängen är sååå skön, men försök, pusha dig själv, utmana dig, ställ dig själv mot väggen och ge dig själv en stor knuff i ryggen. Första veckan kommer vara en pina, men sen...Jag lovar dig energi, styrka, glädje och stolthet! Nu kör vi! / Mikabella


7 kommentarer:

Marice sa...

i couldnt understand much the caption but im sure whats written on there matches those lovely photos :) love that pink flowers!

Rantis sa...

Vet inte om jag har hälsat på i din blogg tidigare...
men blev i alla fall hänförd av din "vackra" känsla i din blogg när jag öppnade den idag...
Och din SKÖNA triss är ju underbar!
Fina foton!

organic-lizzi sa...

Åhhh!Jeg har savnet deg og bloggen!!
Den har blitt enda finere jo!!
Det er en tid for alt,men hvis du får energi av å trene så får du vel gjøre det da:-)
Superdeilig kveld & Stooor klem Randi

Anni sa...

Mycket fint, vännen - du är oerhört duktig och din blogg är lika underbar att kika in i varje gång!

Jah Hollis sa...

Sköna bilder.
Man varför göra det idag, som man kan skjuta upp till i morgon? (Och sova lite extra).
Nej, jag bara retas lite. ;-)

ViDu sa...

Sköna bilder. Bilden på elden blir min favorit idag. Jag känner att den passar den här kalla regniga årstiden. Man riktigt känner värmen.

Fladdormamman - bebis till jul sa...

Oj oj oj!!! Nu har jag fastnat här! Underbart vackra bilder!!!

Stor kram

Related Posts with Thumbnails