fredag 13 november 2009

En liten hyllning...


Dotter och mor. Jag är inte rädd för att åldras :)

...Till min underbara mormor. Idag fyller min mormor år, och eftersom hon är hos mig på födelsedagsmiddag just nu vill jag passa på att ge henne en välförtjänt hyllning. Min mormor...Ja...Var skall jag börja. Det finns så mycket att säga om henne. Hon är stark, stolt och självständig. Konstnärlig, varmhjärtad och tålmodig. Hon har alltid varit en kvinna att se upp till och beundra och jag jag älskar henne så mycket. Jag kan längta tillbaka till hennes bäddsoffa, den varma chokladen och frukost på sängen man alltid fick när man sov över, Sköna Söndag på tven och mormor jämte mig. Jag var så lycklig. Jag ler när jag tänker tillbaka och blir varm i hjärtat. Min mormor är en förebild. Jag älskar dig mormor, jag älskar dig av hela mitt hjärta. Jag vet att jag inte alltid är så bra på att säga det, på att ringa och på att vara aktiv i ditt liv, men jag önskar så du förstår hur tacksam jag är för alla fantastiska minnen du har gett mig, all tid du spenderat med mig och den styrka du givit mig. Du är en underbar mormor. / Mikabella

3 kommentarer:

NJETT VON PLÄTT sa...

Va gulliga!
Kände enorm saknad då jag såg din mamma och mormor.
Jag, min mamma och min mormor är kopior av varandra och jag sa aldrig hur mycket jag tyckte om min mormor (fast hoppas hon kände det). Men jag berättar desto mer för mina föräldrar hur mycket jag tycker om dem. :) Jag lär av min historia. Typ.
Ha det toppen och fortsätt i samma takt med din fina blogg. Värme känner jag!

Fladdormamman - bebis till jul sa...

Vad fint skrivet om din mormor. Känner detsamma om min mormor, älskar henne så och hon är en stor del av mitt liv och har alltid varit.

organic-lizzi sa...

Gratulerer henne masse med vel overstått...
For et vakkert bilde av flotte damer:-) Deilig at du ser hennes styrke og er takknemlig for det du har fått..
Det er desverre altfor mange som bare ser hva de ikke fikk...
Fortsatt suuuper helg & Stooor klem fra Randi

Related Posts with Thumbnails