onsdag 18 november 2009

Regn, regn, regn...Dille på lila!...


Fantasi eller verklighet?

...hosta, ont i halsen och skulle tro lite feber också. Varför är jag så klen?

Jaja...sånt är livet. Ösregnar ju verkligen ute så det är väl inte den värsta dagen att vara lite ynklig på. Det knasiga är att jag sitter här ensam och lite ledsen och mår dåligt, ringer till Mr och tycker lite synd om mig själv. Får hans sympantier och lite snälla ord. Jag lägger på luren och allt känns lite bättre en stund...20 min senare känner jag mig ynklig igen... Så fort Mr kommer innanför dörren skiner jag upp som en sol, allt halsont, huvudvärk och feber är som bortblåst! Jag lagar mat, kramar honom och får massor av energi...Sen däckar jag i soffan...Mr måste tycka jag är lite knasig. Han kan ju inte märka det minsta av att jag är sjuk. Jag kan ju inte hjälpa att han gör mig så kär och glad...Jag glömmer bort allt tråkigt när Mr är i närheten. Är det äkta kärlek eller vad? ;)

Sitter alltså här vid datorn och har tråkigt. Orkar inte göra något vettigt så jag roar mig med Photshop...Tur att man har en kamera, världens bästa Photoshop och massor av tid. :)

 Har som ni sett har jag snöat in lite i min nya bloggdesign...Inte helt opassande hittade jag den här fina bloggen, FotoVerden, och betämde mig för att deltaga i söta Ninna Bakkes fotoutamning...tema...Dille på lila :) ... / Mikabella

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hur skulle det vara med att köpa lite piggelin-må-ännu-bättre- vitaminer. Vi vill inte att du skall vara en halsont-host-feber-tjej. kramar från Tant Gredelin och farbror Gredelin

Anonym sa...

Jag känner igen det där, att så fort man är i närheten av sin man så fylls man av styrka och glädje! Kärleken är det mäktigaste som finns, ibland något av det märkligaste =).
Jag hoppas du känner dig bättre snart!
//C

Anonym sa...

God natt o sov gott! Ser fram emot att träffa dig o min bror på Fredag! Kram Mrs syster!

ninabakke sa...

Ja, så klart du får være med! :D Kjempe gøy :D

Utrolig lekkert bilde også! Tusen takk for at du deltar og håper du fortsetter med det.

Mvh Nina
:)

Related Posts with Thumbnails