fredag 13 november 2009

FredagsFärger...Min lilla värld......Veckans färger hos FredagsFärger är gult och brunt. Precis de färgerna finns det mycket av i mina rabatter just nu. Tidig morgon med frost på bladen lös och glödde nästan mina växter i morgonsolen. Härlig och energismittande....Och just energi skulle jag behöva en extra dos av idag...i min lilla värld vill tiden aldrig stå still! Spelar ingen roll om jag har roligt eller tråkigt. Tiden rusar! Jag skall städa, åka till stallet, handla med mamma, plocka, fixa, baka, tillbaka till stallet för att rida lektion, laga middag och fira mormor....Jag är rolig. jag skjuter alltid lite på saker, samma här spelar ingen roll om det är roliga eller tråkiga saker...jag älskar planering och rutin, men om jag ruckar på mitt upprutade schema det minsta brakar allt åt skogen. Jag är en slarvig perfektionist som lätt kan åtsido sätta saker och samtidigt ha ångest. Hahaha...Jag är en rolig liten pajsare ibland.

Nu skall jag iaf ta mig ett varv med golvmoppen, åka en snabb vända till stallet för att mocka och sätta mat, för att sedan inhandla ingredienserna till kvällens middag med mamma. Massor av kramar på er! Ses senare. Kommer en liten hyllning / Mikabella

5 kommentarer:

Anna sa...

Gillar den första bilden jättemycket. Ha en bra kaotisk dag :-)

Pialotta sa...

Vackra macrobilder på höstens färger.. gillar:-)

Marie Höglund sa...

Fina bilder som matchar veckans färger. Bjöd kollegorna på cantucci idag............nu är jag riktigt poppis vill jag lova, ha, ha ;-). Flera stycken av tjejerna ville ha ditt recept så nu är det många här i Stockholm som bakar i helgen. Ha en fin fredag du med.

Anonym sa...

Fina bilder där du fångat höstens färger.

Jah Hollis sa...

Snygga bilder till veckans fredagsfärger.
Glöm bara inte bort att stanna upp lite ibland och bara njuta av stillheten med.

Related Posts with Thumbnails