fredag 27 november 2009

Choklad & kaffe...


Gott till glöggen.

...Mmmmm det luktar ljuvligt i hela huset! Nybakta cantuccis ligger och svalnar på plåten i köket. Jag är cantucci beroende...jag vet...De är så enkla att baka och de är ju så ljuvligt goda! Idag har jag smaksatt min älsklingar med chokladdoppade kaffebönor! Låter det gott? Det kan jag lova att det är. :)

Måste rusa till stallet. Fullt schema idag. Har varit hos min underbara frisör Annica och blivit fin, fikat med lilla mormor och sprungit en runda på Ica. Ikväll skall vi bege oss till Öland för myshelg med svärföräldrar och julmarknad på Kalmar slott. Jag älskar verkligen julen. Alla härliga dofter, stearinljusen, löggen, den höga mysfaktorn...Min lilla söta mama vet inget om det hela, men hon och pappa skall följa med. :) Vi skall kidnappa henne. Efter julmarknad imorgon skall hon och Daddis bege sig till ljuvliga lilla Hotell Borgholm för romantik på tu man hand, god mat och fina viner. Öland är så öde nu på vintern. Stillsamt och helt eget. Inga köer, ingen stress, bara natur lugn och ro.

Massor av kramar på er. Hoppas att ni får en riktigt riktigt mysig fredag. Tack för att ni kikar in på min lilla blogg och att ni är så duktiga på att kommentera. Det gör mig verkligen jätte glad och värmer i hela hjärtat! / Mikabella

3 kommentarer:

Tina sa...

Mums! =)
Hoppas du får en trevligt helg!
Kram kraM

Anonym sa...

Ila, ila, skynda, skynda men jag tror att du gillar läget. Trevlig helg önskar vi er alla
tant Grön & farbror Blå

Marie Höglund sa...

Ha en riktigt mysig helg cybervännen. Kramar från Stockholm :-)

Related Posts with Thumbnails