tisdag 16 juni 2009

Trädgårdsplaner...


Han är en snabb rackare den där tiden...Iaf är han snabb när man inte har tid. :) Ibland vill man fånga honom och låsa in honom i en liten burk så att han inte kan röra på sig. Så mycket att göra, så lite tid... :)
.
Skulle bara jobba till 16...Blev 17,30. Skulle bara rida en sväng med min vän Magnus... Blev 2 timmar...Ja tiden har en viss tendens till att få vingar ibland...
.
Trädgårdsplanering? Ja vi har tagit tag i och ska göra slag i saken av att färdigställa vår trädgård
på framsidan av huset. Har liksom blivit att man har struntat lite i den delen av trädgården. Haft skygglappar och valt att inte riktigt se hur ogräset har härjat fritt...MEN! NU är det slut med det. :) Vi skall lägga nya fina större sttenblock på vår "mur", göra ett trädäck och göra om gräsmatta till land. Vildvuxna men välplanerade land. Skall bli så roligt att få hugga in och få fint. Äntligen! :) Vi har skissat, ritat streck på gräsmattan och Mr har bokat in grävmaskinisten. :)
.
Det som jag tycker är mest spännande med trädgård är att den är i ständig förändring. Den skiftar färg, förnyas, blommar och vissnar. Nya blommor tar över, färgerna skiftar igen...Nya lukter, nya synintryck. Jag börjar tycka mer och mer om det här med trädgård...Jag känner för den liksom...Jag ler och blir lite varm i hjärtat när jag ser rosens nya knoppar och jag vill skjuta och äta upp de dumma rådjuren när knoparna dagen efter är borta. Min lilla trädgård...Min egen trädgård...Ja tänk...Jag, trädgård...Vuxenpoäng? ;) Men kan man säga något annat än att det är vackert? Visst blir man lite glad i hjärtat när man ser de fina formerna och färgerna?!
.
Är ju så härligt att se hur blommorna lyser i vackra färger, hur löven på träden skiftar färg efter årstid, att se hur det man har planterat växer och frodas, men framför allt att få sitta på sin altan med ett gott glas vin och se och njuta av det färdiga resultatet. :)
.
Nu ska jag njuta av min mjuka säng, mitt varma täcke och min gosiga kudde. Sov gott mina vänner. Dröm söta drömmar så ses vi imorgon igen. Kram kram/ Mikabella
.
Ps. Åh...Tack lilla mama...Utan dig hade jag inte haft en 4-del av den trädgård jag har idag :) Puss puss puss! Du är mer än bra att ha! Säg det du inte kan! Ds.

1 kommentar:

Jeanette sa...

Ja visst är det härligt med trädgård! Längtar till den dagen jag också har en, men har nöjet att hjälpa andra än så länge! :D Ha det superbra! Kram Jeanette

Related Posts with Thumbnails