onsdag 17 juni 2009

Energin avtar...
...Inte min, utan energin i elsladdarna. Strömmen kommer och går. Får se om jag får ihop ett blogginlägg innan strömmen går igen. Lite irriterande. Men men man skall väl vara glad över att man har el överhuvudtaget. :)
.
Idag skall här städas. Måste ju bli lite midsommarfint. Om jag inte har missförstått väderrapporterna över fredagen så får man nog planera för att duka upp inomhus. En riktig svensk midsommar med andra ord! Regn, uppehåll, regn, uppehåll. In, ut, in ,ut...ja ja. Det är ju som det ska vara. Brukar ju gå att grilla, hinna med ett kubspel och lite crocket. Är man bara bereed på regn så brukar det på något konstigt sett bli sol. Tänk positivt och positiva saker händer brukar man ju säga, men io detta fall kanske man skall tänka lite negativt för att få en positiv överraskning. :)
.

´

.
Har börjat grubbla på midsommarbuffen. Lite sent? ja kanse, men jag har liksom inte riktigt insett att det är i över morgon! Ja man måste ju ha kokt nypotatis, lite (äcklig) sill, västerbottenostpaj och nybaktbröd. Men mer då? Hmmm...vilken sorts bröd? kanske man kunde få till några"speciallmidsommarbrödbullar". Pizza bulle med sill låter ju inte så gott...Får fundera lite.
.
Redan midsommar. Tiden går som sagt fort. Kickoff för sommaren :) Härligt. Dax för beach-09 nu då? Oj oj oj. Kankse man skulle ta sig en extra runda med joggingskorna imorgon? Ängarna utanför huset är vackra i rött och lila, solen kikar igenom molnen och den kalla vinden har blivit ljmmen. Kanske sommaren är i antågande iaf?
.
Nu MÅSTE jag börja röja. Här skall dammsugas, moppas, skuras och vädras. Ja aj.. 1 eller 2 kalorier bränner man säkert på att städa, Lyfta, vika, flytta, fejja och sona...Får inbilla mig det iaf, så kanske det blir lite lite roligare. ;)

"Arbetslust kom träng dig på, här skall du motstånd finna."

Solan, Flåklypa Grand Prix

Kramar på er sötnötter. Ses kanske senare? / Mikabella

Inga kommentarer:

Related Posts with Thumbnails