måndag 8 juni 2009

Nu mår jag mycket bättre!....


...Min man är en riktig drömman! Han har verkligen utvecklat en talang på att av bara två ord från mig höra om han behöver sätta in en liten "fjäskjagälskardigochduärduktig"-attack på mig och göra mig på lite gladare humör :) Jag lät nog lite ynklig på rösten och inte så glad på Msn idag o Mr fattade galoppen direkt. Mikabela behöver en liten kärleksdos i form av något gott att äta och en liten present...
.
.
Så vad gör han? Jo han åker till mataffären efter jobbet och överraskar mig med en riktigt klassisk räksmörgås på godaste thekakan med citron och majonäs och placerar mig med en filt i soffan på altanen. Han sätter ett glas kallt frisk glas vin i handen på mig och slår sig ner brevid. Han är sååå gullig!
.
Tror ni att det är färdig med fjäsket så? Icke! Fick inte mindre än två presenter! En påse med färggranna Real American Marshmellows och en burk med min älsklingsglass...Ben&Jerry, Cookiedough. Åhhh! Underbara, fina, mumsiga glass. Bara ett beök på deras websida gör ju att det vattnas i munnen. Det bästa av allt är deras fantastiska kreativitet och deras förmåga att skapa helt otroligt god, rolig och smakbombaderad glass. 1 skopa är mer än tillräckligt, om jag njuter av varje liten tesked :)
.
Nu mår jag mycket bättre. Det lilla regnmpolnet ovanför mitt huvud är som bortblåst och jag känner mig varm i hjärtat. Oki fortfarande lite ont i halsen och snuvig, men vad gör det. Inget värmer som kall glass, en omtänksam man och lite fjäsk. :) Tack Mr. Jag är skyldig dig en...Minst! ;)
.
Kram på er. Önskar er en fortsatt trevlig kväll och önskar att ni alla har någon i er närhet som är lika omtänksam och vänlig mot er som min man är mot mig. Efter en dag i sängen med laptopen och en mysig kväll på altanen med Mr så känner jag mig mycket piggare. Jag är väldigt lyckligt lottad som har det så fint :)/ Mikabella

1 kommentar:

emmi sa...

Åhh. Du är en lycklig kvinna M! Jag sitter och snorar ensam. haha nejdå jag har min going Mini här också :)

Related Posts with Thumbnails