tisdag 9 juni 2009

Sommaren? Var är du?......Sommaren sprang och gömde sig igen...Varför då? Solen skiner men värmen är borta. Det blåser kalla vindar och jag längtar efter att istället för att förbanna den som snålblåst välkomna den som en svalkande bris.
.
Några som är glada över den "lagoma" värmen, men som nog börjar längta lite efter regn, är växterna i mina land. Den nyplanterade rosen älskar sin nya plats och gör sitt bästa för att visa mig sin uppskattning. Det är så härligt att se hur allt trivs och växer. En god belöning för ogräsrensning, all jord under naglarna och alla pengar man investerat. Det ger fin avkastning i form av fröjd för ögat och en viss stolthet i hjärtat. :)
.
Kramar på er kära vänner. Det glädjer mig så att ni kikar in här varje dag! Ni är en trogen skara på runt 20 som alltid läser det jag skriver. Det värmer verkligen! :) Så tack alla nya och gamla läsare. Jag hoppas att ni liksom min trädgård blir fler, frodas och har det fint. Jag hoppas att jag kan bistå med lite näring i form av matrecept, lite vatten i form av peppande ord och att jag kan bjuda på ett leende eller två så att ogräset omkring er viker hädan. :) Kram!/ Mikabella

1 kommentar:

Wen Chang sa...

Hello, Mikabella:

Nice green, flower, garden pictures :) I wish I could read the language to know what's going on...that are beautiful ;)

Related Posts with Thumbnails