torsdag 8 oktober 2009

TorsdagsFoto, Återspegling...


.
...Denna vecka är FotoTorsdag lite extra roligt! Man kan nämligen, förutom att få visa upp sin bild, vinna ett Skylight filter från tvspelsweb.se.Temat för veckan är återspegling. Väljer att tolka ordet som en återspeglig av tiden som varit. :) Jag har valt att titta tillbaka på ett av sommarens mysigaste möten. :)...Kanske kan man också kalla det en återspegling i den meningen att vissa egenskaper som en ko har har även jag...nyfiken, envis och ( efter vad jag har hört) ett ganska gullig yttre :)
.
Vi har haft äran att, förutom dess två linslusar, ha 7 otroligt fina, sällskapssjuka och vänliga kor som grannar i somras och de var sååå nyfikna och mysiga. De riktigt trängdes för att bli kliade bakom öronen och klappade på mulen. Jag älskar kor, de är så fina, deras ögon är så vackra. Visst är mina fd. grannar underbar!? Jag saknar dem.
.
Kika in till de andra deltagarna och se hur de har tolkat temat. Håll tummarana för att mitt bidrag uppskattas och att jag vinner ett fint filter! :) / Mikabella

7 kommentarer:

Jenny sa...

Precis min tanke, återspegling, minne... Söta kor du har på bilden. Något väldigt mjukt och sårbart över just den bilden. Gillar!

Birgitta sa...

Bra tolkning på temat!
Söta kossor :)

Mona sa...

Roligt med en annorlunda tolkning. Vilka sötnosar!

@nemonen sa...

Annorlunda tappning men fin

Nattsyrran sa...

Härlig tolkning och härligt vacker bild på söta små kor=)

Anonym sa...

Minnet genom bilden är väl en helt underbar återspegling.

Dina kor är ljuvliga, hoppas att du får återse dem snart eller åtminstone nästa sommar att grannarna bor kvar.

/Avsändare Margareta

Vita Stunder sa...

Frigörande och absolut en av de bästa tolkningarna enligt mig! :)

Våga tänka annat än vatten och fönster!
Jag hejar på dig!

Ha det gott
Anna

Related Posts with Thumbnails