tisdag 27 oktober 2009

TisdagsTema, kusligt...men...Sol ute!


Kusliga toner...

...temat för veckans TisdagsTema är kusligt. Brrrr...jag som är så rädd för kusliga saker...spöken, mörker, monster och skräckis...Ush! Jag vågar knappt se på serier som Det okända. Jag är rädd för spöken och mörker. När jag var lite var jag helt livrädd för OleDolyckan och V skall vi inte änns prata om. Min värsta fasa och något som än idag gör mig vettskrämd är Freddy Krueger i Terror på Elm-street. Han är såååå läskig! Jag hatar verkligen honom! Hans ansikte är helt slemmig och hans röst avskyvärd...Åhhh...bara jag skriver om honom så ryser jag.
.
Som tur är så lyser solen utomhus och klockan är 9.16. Jag tror inte läskiga saker som vampyrer, spöken och Freddie har lust att vara upp nu. Jag tror alltid att jag skall klara av att titta på läskiga filmer och jag dras på något konstigt sett till dem. Jag fascineras, men är så feg att jag ligger med filt uppdragen över ögonen och händerna för öronen 80% av filmen. Mr får ligga jämte och beräta vad som händer. :) Har till och med försökt titta på skräckis på dagen, men det hjälpte inte...Lika rädd iaf...
.
Nu skall jag masa mig upp ur stolen och ge mig iväg til stallet. Har varit sjuk (och är väl egentligen inte helt kry än) och jag saknar verkligen min Dubbi! Två dagar utan honom och jag drömmer mardrömmar om att någon stulit honom, att han brutit benet eller att en dum männsika har köpt honom och slår honom. Jag är så fjantig med min häst...
.

Efter stallet blir det lite pyssel med visitkort och logga...Tänkte göra lite slag i saker nu! Namnförslag? / Mikabella

3 kommentarer:

Carina sa...

Jag är också en sån där rädd människa när det gäller läskigheter. Förstår inte alls tjusningen i att se en skräckfilm!
Ha en bra tisdag i solen...
Kramen.

ElinsPhoto sa...

Tittade på Freddy Krueger i torsdags, jag älskar gamla skräckisar. Jag kan inte förklara det men känslan som skräckfilmer väcker älskar jag (lite sjuk men men..)
:)

Lisa sa...

Jippi!!! Kom igen Mikaela, du är jätteduktig. Kör så det ryker med alla dina planer (som jag längtar efter att få ta del av!) Stora kramen!

Related Posts with Thumbnails