fredag 2 oktober 2009

Jipiii!

Mår som en prinsessa :)
.
God morgon mina vänner! Jag är verkligen full av energi idag! Mår som en prinsessa! Solen skiner, hjärtat slår och hela kroppen ler. Dagar som dessa vill jag bara sätta stereo på högsta volym och dansa, dansa, dansa! Sjunga av mina lungors fulla kraft! Har du Spotify? Börja dagen lika bra som jag! Dela min spellisat som jag valt att kalla Morning Joy!. Kan dagen bli dålig om man börjar med musik som denna?
.
För er som inte har Spotify...Förlåt...Listan innehåller bl.a John Mayers underbara Say, Paolo Nutinis Last Reguest, , Stevie Wonders For Once In My Life och helt fantastiska Jack Johnsons If I hade eyes in the back of head.
.
Dansa, sjung, skratta och le! Fredag, helg och strålande väder! Mitt hjärta skrattar!/ Mikabella
.
PS! Vet nu vad?! Jag skall rida idag! Skritta med Dubai. Får nog se till att hålla hårt i manen på min lilla häst...han har ju ståt stilla med hovskada i 3 veckor...kan slå vad om att stenar är 10000 gånger läskigare än vanligt och att Dubai har en helt del spring i benen :) DS.

3 kommentarer:

Lisa sa...

Älskar bilden!!!

Anonym sa...

Vilken tjej i högvarv........

Charlotta C sa...

Åååh det är verkligen jätte roligt att läsa din blogg, man blir så glad av både texten och speciellt de fina bilderna du tar. En riktig talang! Detta kortet är ju bara så underbart, du är jätte fin.
PS. Muffinsen lät riktigt goda :)

Related Posts with Thumbnails