fredag 9 oktober 2009

Toppa gårdagens inlägg?...


...Ja hur gör man det?! Mr's söta lilla överrasknings inhopp gjorde mig både rörd och otroligt kär. Han är verkligen fin. Tänk vad bra man har det! Det är så lätt att bara rulla på i vardagens lunk, att tappa bort varandra i all stress och att helt plötsligt börja ta varandra förgivet.
.
Mr får mig att tänka på kärlek och lycka varje dag. Han får mig att le och han får mig att inse hur bra man faktiskt har det. Han kommer inte hem med 100 röda rosor, köper dyra smycken eller bjuder ut mig på lyxrestauranger varje dag, (det händer iof faktiskt ibland), men han får mig att känna mig älskad. Varje dag! Han skulle aldrig drömma om att gå till jobbet utan att först pussa mig 2 gånger på munnen för att sedan gå ner för trappan och innan han går ut genom dörren ropa -Puss puss. Jag älskar dig!
.
Tar du din partner lite för mycket för givet ibland? Det är klart man gör, det kan jag också göra, men är du medveten om det? Det är så lätt att bara glida med, att glömma säga de små värmande orden, att inte ge en kyss i förbifarten, att strunta i att möta sin älskling i dörren med en kram och ett leende. Ta vara på varandra! Ta vara på varandra som mest när det blåser och ännu mer när allt är frid och fröjd. Var glad för den kärlek du får, uppskatta och förundras över alla goda sidor din partner har och försök att förbise de sämre.
.
Att bli älskad är en gåva, en lyx och en ära. Ta vara på den gåvan och ge tillbaka i dubbla mängder./ Mikabella

5 kommentarer:

Anonym sa...

Gretchen(fläta) håller i sin man allt vad hon orkar, men det behövs nog inte.

Mr sa...

Tack för alla fina ord!!

Anonym sa...

Perfekt teckad animerad Mini-Mikabella längst ner till höger. Absolut, det finns vissa likheter med orginalet eller hur...

Mikabella sa...

Ja visst är hon fin! :) Taggad till tusen! Liten och hurrtig, gillar rosa...ja lite likt är det nog ;)

Nina sa...

Fint, vackert och tänkvärt! Några omtänksamma ord i vardagen kan göra så mycket!
Hoppas du får en fin helg!

Related Posts with Thumbnails