onsdag 14 oktober 2009

Jag är kär!...

Kan man bli annat än glad när man ser denna snygga man?! Ni förstår vad lycklig jag är som har honom vid min sida!


...I massor av saker! Framför allt i Mr, men även i trädens vackra färger, i den friska luften och i mina varma raggsockar. Vaknade lite "purken" idag. Ibland är det bara så, man vaknar liksom på fel sida. Istället för att ligga och tjura in mig i sängen betämde jag mig för att gå upp och gå ut. Solen sken, det var iskallt, men det var underbart! Hjärtat fylls av mjukt ljus, munnen kan inte annat än att le och nu när jag sitter här framför datorn (efter söta ord från Mr och efter att ha läst snälla kommentarer från er på mina inlägg) känns alla känslor av oro och purkenhet som bortblåsta! Jag sitter faktiskt här och ler. Tack! Tack för era snälla ord. Jag blir rörd och stolt. Jag blir glad och energifylld! Hurra!
.
Hittade en liten skatt när jag var ute och powerwalkade. Ett vildvuxet litet päronträd fullt av mogen frukt! Små, söta, hårda päron. Tror jag skall ta korgen och kila dit och plundra lite sen. päronkräm, päronpaj, päronmarmelad, inlagda päron....kanske kan man ha rivet päron i bröd? vad gör ni med årets fruktskörd? Tips ta hjärtligt emot. :)
.
Ni...Jag vet att det är lite jobbigt att gå upp kl 7, men en soluppgång vid havet, i skogen eller i en stol på altanen (med kaffekopp och varm filt) är underbart! Solen stiger i takt med humöret! :) Fånga dagen, lev, andas och njut. Snö inte in i negativa tankar och vägra dem tillträde!/ Mikabella

5 kommentarer:

Minmill sa...

Selvfølgelig kan du herme etter borddekningen på din neste fest! Takk for kommentar og besøk på min blogg. Du må bare komme innom igjen.

Ser du er flink til å fotografere. Skulle gjerne vært litt flinkere til det jeg også. Mange flotte bilder i bloggen din....

Anonym sa...

Vilket perfekt kort på Mr, min fina stora lillebror! Kram Å

Anonym sa...

Jag vet inte men, jag tror inte man ska neka negativa tankar inträde i ens innersta rum!
Någonting oerhört kreativt kan också födas ur en negativ tanke, bara man inte göder endast de negativa funderingarna, för det kan vara farligt. Däremot kan man i en negativ upplevelse försöka vända det till någonting positivt!
Och där besitter en del människor superkrafter att kunna göra det. Jag tror nog att det är det du menar? Eller har jag fel?
För du verkar vara ett sånt där litet energiknippe, en liten superhjältinna =), du vaknar på ledsen kudde, men du tar kommandot
och gör dagen till en innehållsrik, mångdimensionerad del av livet. Vi behöver det mörka och det ljusa, vi behöver upplevelser av de båda och allting däremellan. Tillåt negativitet, tillåt ett ledset öga, en jobbig dag, men låt det aldrig ta över!
Kram på dig superkvinna =)
//C (Camilla)

Mikabella sa...

Ja Camilla. Du har såå rätt. man kan inte veta vad riktigt glädje är om man inte upplevt sorg. Det jobbiga får ju än att bli starkare, att kämpa mer och att utvecklas. Jag har haft mina sorger och jag har gått igenom eld, men upptäckt att det finns ljus efter mörker och att man kan välja glädje. Du formulerar dig så väl och det känns som att du verkligen förstår och känner mig! Tack! Jag är tacksam och imponerad av dina ord.

Nina sa...

Snygg porträttbild! Gillar ljuset!

Svar: Du kopierar awarden från min sidag och klistar in på valfritt ställe i din blogg ex i sidopanelen. Sen skriver du 7 saker om dig själv och skickar vidare awarden till 7 andra bloggare.
Krånglar det får du återkomma :-)

Related Posts with Thumbnails