torsdag 22 oktober 2009

Lite sur...Men kreativ...


.
...Dumma dumma fot! Åhhh jag hatar att ha klena anklar. Vrikade foten igår, men trodde inte det blev så farligt. Är inte svullen eller blå, men det dunkar inuti foten och jag kan inte vrida den åt sidorna...Pust...jag vill springa! Bara för att man inte kan vill man ju ännu mer!
.
Istället sitter jag här framför datorn och pysslar. Har gjort ett nytt kollage till Mr jobbdator :) Är så roligt med Photoshop! Om ni vill lära er mer så rekommenaderar jag verkligen er att gå in på Moderskeppet och arbeta er igenom deras web-krser. Super bra. pedagogiska, lättsamma och väldigt roliga! Photoshop är ju hur stort som helst och man kan alltid lära sig nya saker! Nu skall jag börja fixa lite med Torsdagsfoto och veckans tema, djur. Ses lite senare igen. Kramar på er!!!
.
Ps...Ni är bäst! Det vet ni va? Utan er trofasthet och intgresse hade jag ju inte haft min fina lilla blogg att pyssla med! Något ni saknar i den? Något ni vill veta mer om? Jag bli såååå glad för åsikter, kommentarer och tips! Bloggen är ju till för er! Ds.

4 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Wow vilket fint collage!

Har du fotat själv!

Hoppas du blir bra i foten snart.

Hälsningar Maud

organic-lizzi sa...

Suuuperfin collage...:-)
Dumme fot:-(( Det er bare sååå superirriterende ja! God bedring med den hvertfall...
Jeg var først her i huset med både mac og photoshop...Mange år senere fikk jeg Mannen til å prøve(han er fotoutdannet i Norge og England og livnærer seg som fotokunstner..Gamle prossesser som gummitrykk og mye pinhole..)Tror du ikke han skjønte nesten alt med en gang!!!Alle uttrykkene kunne han fra foto...Da mistet jeg litt piffen:-)Dessuten har han ikke et lite snev av pedagogiske evner så intet å hente..
Savner ingen ting på bloggen din..Den er sååå deilig:-))
Fortsatt herlig dag & Klemmm Randi

Lantliv i Norregård sa...

Hittade till Dig via Gårdsromantik!! Vilken underhållande blogg Du har!! Jättefina bilder!
Hälsningar Malin

Anonym sa...

Vilka underbara foton.Du är otroligt duktig. Du kan detta med collage och bildsättning.

Related Posts with Thumbnails