måndag 12 oktober 2009

För glad?....

.
...Är jag alltid glad? För glad? Mr läste min blogg igår och sa -Det kan inte vara roligt att läsa din blogg om man har det lite jobbigt och livet inte riktigt ler mot en. -Vadå?, sa jag. -Jo, vi har ju det så bra. Vi älskar varandra, vi respekterar varandra, vi har ett underbart hus, du har en fantastisk häst, dina föräldrar älskar dig...Ja allt är så bra!, säger han och ler. -Nästan för bra för att verka sant.
.
.
Är jag aldrig ledsen? Jo det är jag. Arg, besviken, nojjig, stressad? Jo, det är väl klart. Jag har ångest för saker. Jag river mitt hår över det faktum att jag är arbetslös. Jag har många frågor som snurrar i mitt huvud och jag gråter ibland. Saken är bara den att jag inte låter detta ta udden av min lycka, min vilja att se saker possitivt och att se den lilla lyckan även i de svåra situationerna. Jag är en possitiv männsika. Jag vill väl, jag tror på det goda och jag vägrar att se saker i bara svart och vitt. Det är inte alltid lätt och ibland kommer negativiteten rullande över mig som ett svart täcke.
.
Detta är en blogg om glädje. Jag vill att man skall kunna läsa min blogg när man är ledsen och se ett ljus. Det finns så mycket att vara glad över. Jag vill smitta med mig av min glädje, dela med mig av min energi och jag önskar så att jag kan göra en grå dag lite ljusare. Det finns så många bloggar om olycka och sorg och de behövs de också, men jag ser ett behov efter en blogg som min. Jag vill belysa saker i vadagen som är mer fantastiska och lyxiga än vad vi kanske tänker. Jag vill att ni skall se det lilla i det stora.
.
Jag hoppas så att jag kan sprida glädje, att jag kan få er att le och att ni förstår hur tacksam och glad jag är över att leva som jag gör. Det är inget perfekt liv, men det är mitt liv, och jag älskar det. :) Massor av kramar till er. Det värmer verkligen mitt hjärta att ni hälsar på i min lilla blogg varje dag, att ni tar del av min vardag och att ni inspirerar mig! Tack! / Mikabella
.
ps. Ni missar inte mina 2 tidigare inlägg idag va? Jag bloggar ofta flera gånger om dagen så missa inte att scrolla ner. :) ds.

4 kommentarer:

organic-lizzi sa...

Nyyyt at du er elsket og kan elske:-))
Det er deilig med gledesspreder...
For en hest du har!! Elsker fullblods:-)..Hesten min kom inn i mitt liv fordi jeg på den tiden underviste i djurkommunikasjon..Hun er 26 år(bittelitt sær:-)I loove..
Jeg har sittet "tusen"timer på hemnet.se...Skåne(og Øland..)med laaaange sandstrender lokker,men Mannen har ikke hatt så lyst.
Deilig dag rett og slett fordi du fortjener det:-)

twiggy sa...

Ville bara tacka för din kommentar hos mig och berätta att: Nej, jag har inte photoshop & de där andra stället skall jag kolla in nu :)

Din blogg är verkligen glad, personlig och strålande. Häftigt att läsa en blogg med så mycket positiv energi!

Ha de gott!!
// Twiggy

Anonym sa...

Tycker om att läsa om dina positiva glada tillrop i din blogg. Underbart att du känner glädje över allt det goda som omger dig, sedan är det säkert tufft att vara arbetslös. Vi har alla våra sorgsna stunder men det är skönt att kunna låta bli att gräva ner sig i detta.

Nina sa...

Ja, fortsätt att vara glad! Att kunna förmedla positiv energi är en gåva, så var rädd om den. Det behövs i denna, ibland, bedrövliga värld.
Gillar dina "hyllningsinlägg", vi glömmer nog lätt att säga hur mycket vi älskar våra nära o kära... Du verkar vara en person som har lätt för att älska och därför, misstänker jag, lätt blir älskad!

Related Posts with Thumbnails