söndag 25 oktober 2009

En överraskning till min fina vän Annica...

.
...en fotobok full av bilder från hennes och maken Peters fina bröllop. Jag var gäst och inte fotograf, men lyckades ändå ta en hel del fina bilder. Ni var och är sååå fina Annica! Jätte roligt att arbeta med bilderna och att göra en fin bok. Om ni inte har tänkt ut alla julklappar än så måste jag verkligen rekommendera er att göra en fotobok till någon ni tycker om. Temat kan ju vara allt från bilder på familjen, semester, vackra fotografier eller varför inte bild och recept ihopsatt av dig själv!
.

. Jag gjorde min bok hos Fujidirekt och jag är verkligen nöjd med produkten. Programmet man använde för att sätta ihop bilderna var enkelt, man kunde variera och utforma sin bok på många sätt och om man inte är så kreativ själv gjorde programmet ett jätte bra jobb åt en med att utforma och placera ut dina kort på sidorna. Jag redigerade alla mina bilder i Photoshop, klippte dem och satte ihop collagen där, men det går jätte bra att lägga upp bild för bild och bilda collage direkt i programmet också.

.

Hoppas att ni får mycket glädje av boken Annica och Peter. Man sparar ju all minnen i hjärtat, men visst är det roligt att krypa upp i soffan tillsammans med ett glas rött vin och titta på bilderna från sin stora dag? / Mikabella

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det måste vara underbart att få denna bok.

Anonym sa...

Vilken bra idé att göra en bok av fina bilder från ett bröllop eller någon någon annan trevlig händelse.

Related Posts with Thumbnails