torsdag 15 oktober 2009

Award!...Skickas vidare!...


...Jag har fått en Award. Hurra. Min första någonsin. Tack snälla Nina! :) Med denna lilla utmärkelse följer ett uppdrag. Jag skall berätta 7 saker om mig själv, så att ni lär känna mig lite bättre. :) Oki...här kommer då 7 små avslöjanden...
.
1. Jag är en slarvig perfektionist. jag kan slänga min kläder på golvet och gå rakt över dem samtid som jag kan skrubba bänkarna i köket tills de är totalt fläckfri.
.
2. Min hemliga dröm är att kunna jobba med fotografering Fånga nuet, människor, vår omgivning och alla härliga känslor som föremål och händelser kan ge. Jag älskar färg, form och ljus. Tänk om man kunde få vara fotograf.
.
3. Jag är en suckerPhotoShop. Har på 2 veckor lärt mig allt som underbara Moderskeppet har att lära ut. Om jag ger mig tusan på att lära mig något blir jag nästan manisk.
.
4. Jag har ett enormt "menlöst vetande"-avdelning i min hjärna. Min största "plåga" är musik. Jag kan en uppsjö av artister, låtar och framför allt texter. Kan reta gallfeber på folk som tittar på Så skall det låta med mig. Problemet är liksom att det inte bara är låtar och artister jag gillar som sätter sig, utan allt! Ja även den värsta skiten och sommarplågorna. :)
.
5. Jag kan lätt göra 500 situps på raken.
.
6. Igår galopperade jag det fortast jag någonsin har gjort! Släppte mitt engelska fullblod totalt fritt på stranden och höll fast i manen. Att sitta på en häst avlad och framtagen för att springa är magiskt! Farten är förundransvärd! Lyckan och fjärilarna i magen gör sig fortfarande påminda.
.
7. Jag hatar min mjuka mage.
.
Så där har ni mig...
Jag skickar vidare Awarden till 7 bloggare som jag kikar in hos varje dag och som gör sig välförtjänta av en utmärkelse!
.
Ja då var det gjort :) Är lite svårt att avslöja saker ibland...Jag är lite blyg även om man kanske inte kan tro det... Kram på er alla och hoppas att ni får en riktigt bra dag! / Mikabella

4 kommentarer:

Anonym sa...

Mikabella, Fröken Kreatör, Idémakerskan och konstnärinnan! Jag blir lite fövånad när jag läser att du har fotografdrömmar... inte det att du vill bli fotograf, men vad är det som stoppar dig? Det är det som förvånar. Jag tycker du är fantastisk! För du HAR bildseendet, konstnärsögat, skaparandan! Utveckla det, för sjutton! Var rädd om dig och UNNA dig att vara en ung, begåvad kvinna! För sådana behövs det fler av =)
//C

NJETT VON PLÄTT sa...

Åh va gullig du är! :) Får väl sätta mig och fundera och sen klura ut något jag kan skriva.

Du är verkligen en helt underbar människa! :D Hoppas aldrig du tappar din positiva livsglädje som jag älskar att läsa om både när jag är glad och mindre glad (som idag).

Och varför inte försöka göra något åt dina fotodrömmar, nu när du har tid över? Ha det super!

Tina sa...

Oj tack!
Hmm.. det betyder att jag ska skriva 7 saker om mig också va? =)

Vill bara berömma dig för en insprierande blogg! =)

Ha en go kväll.
Kram kram

Esther Garvi sa...

Ah, roligt att läsa!

Kan jag hänvisa till tidigare taggningar? Det är svårt att komma på ytterligare sju saker som inte redan är sagda...

http://esthergarvi.com/2008/08/26/tagged-for-the-3rd-time/

http://esthergarvi.com/2007/07/28/8-random-facts-about-me/

http://esthergarvi.com/2007/03/13/youre-it/

Related Posts with Thumbnails