fredag 9 oktober 2009

BlommigFredag #1...

.
...Det är helt ljuvligt väder ute! Jag har en helt fenomenal fredag måste jag säga! Rask prommenad till Ica för att inhandla kvällens fredagsmys middags ingredienser, snart på väg till stallet för att träffa Jessica och ge mig ut på en ritt ner till havet och jag känner mig härligt pigg och glad!
.
Älskar att rida till stranden. Vi har det så fantastiskt bra att stranden bara ligger 20 min bort, den är flera km lång, hård och slät. Salta vindar, hästarnas glädje över att få sträcka ut i en härlig lång galopp och en ljus vit sol som värmer ansiktet. Underbart! Kom precis in från en liten runda i trädgården och såg hur underbart vacker ljungen är i min rabatt. Den riktigt lyser lila. Om ni som jag tycker om trädgård och vackra växter så titta in på BlommigFredag. Här är mitt första bidrag till fotoutmaningen. Hoppas att ni tycker om det. :)
.
Nu skall jag fixa iordning kvällens efterrätt till Mr, mördegsinbakade äpplen med mandemassa, lime och kardemumma. Till dem skall han få en lättvispad grädde smaksatt med äppelmust och kanel :) Middagen då? Jo, ikväll bjuds det hemgjord burgare med pommes frites. Tror ni han blir glad? Glad fredag på er allihopa! Kramar i mängder!/ Mikabella

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det är klart att han blir glad med all den goda mat du fixar.Vem skulle inte bli det.
Vilka fina blommor. Gröna fingrar eller bra klimat. Lagom sol och regn.

E sa...

ÅÅH VAD GOTT! JAG BLIR SÅ AVIS! fast min lilla mor har också smaskens i ugnen så jag tror jag kommer bli mätt och belåten också :) Puss på dig!

Mia sa...

Mums, den desserten låter himla god :)

Randi sa...

Mmmm...det vattnas i munnen.
De rosa blommorna är helt underbara - gillar färgen.

Lissen sa...

Mmm, vad sugen jag blir.
Låter härligt med ridturen till havet också!
Ha en skön helg!

Margareta sa...

Fina foton som jag gillar. Jag har varit med i blommig fredag några gånger. Det är roligt, när man får välja själv. Maten låter god och det var den säkert också.
I helgen tjatar jag på alla bloggare att stödja min insamling för Rosa Bandet. länk finns i min blogg. Ha en skön helg. Margareta

Katarina sa...

Hej! Vad roligt att du är med i Blommig fredag! Dina bilder är så fina och jag blir också sugen på äppeldesserten!
Ha en fortsatt skön helg!

Related Posts with Thumbnails