måndag 21 september 2009

Foto-triss v. 39...

Ny vecka, ny foto-triss och nytt tema. Denna vecka Siluetter. Mina 3 siluettbilder representerar inte bara veckans tema eller 3 vackra minnen utan även 3 saker jag älskar. Solnedgång över havet, min kärlek till hästen och det lockande havet en sensommarkväll. Kika in på Foto-triss sida och njut av fler vackra foton och fina bloggar.
.
Skall snart försöka börja städa...igen. Tycker alltid man städar... Varför är det så segt? Skall se om jag kan hitta en ljudbok på datorn som jag inte lyssnat på alt. inte lyssant på på länge. Ibland får man ju ta till en repetition när nöden kräver det. Älskar ljudböcker. Jag springer, städar, mockar, målar, cyklar och oysslar i trädgården till ljudbok. Man slappnar av och arbetet man gör bli ju så mycket enklare. Det kan t.o.m. vara så att man vill gå lite extra långt, rensa lite mer ogräs eller putsa badrums spegeln lite extra nog bara för att få höra ett kapitel till...och ett till...och ett till...
.
Vad skall ni hitta på idag då? Sitter ni på jobbet? Tar en paus från matlagningen eller har du precis vaknat? Är roligt att tänka på er alla och jag funderar ofta på hur det ser ut där ni är. När läser du bloggen? Sitter du med en laptop på tåget, i ett stor kontorsladskap eller sitter du hemma och myser med en kopp kaffe? Var du än är och hur det än ser ut så hoppas jag att du ler lite när du läser min blogg, att du får lite inspiration, att du får en lite tanke eller kanske bara får koppla bort "vardagen" en minut eller två. :) Jag vill att det skall vara trevligt och roligt att läsa min blogg. Jag är en tjej med massor av energi och glädje och jag vill så gärna smitta er. Hoppas att jag lyckas lite emellanåt. :)
.
Ha nu en riktigt bra fortsatt dag min vän. Roligt att du kikade in och jag hoppas att du snart kommer tillbaka. Det värmer mitt hjärta för att ni ger mig lite av er tid varje dag. / Mikabella

10 kommentarer:

ViDu sa...

Härlig bild på dej? och hästen.

Mikabella sa...

Tack. Visst är det jag. :)

Anni sa...

Fina trissbilder! Den på dig och hästen är verkligen härlig!

Och när läser jag bloggar då? Lite närsomhelst. Jobbar hemifrån och om datorn är på har jag svårt att inte kika in på olika ställen - det finns så fantastiskt många fina bloggar! Just nu borde jag städa skrivbordet - igen...

Istället hamnade jag här!

Mikabella sa...

Haha Annie, jag har precis samma problem! Jag MÅSTE städa...Men...det finns ju så mycket roligt att titta på....Din sida te.x....:) Nä, skall vi ta oss i kragen?

tröinge sa...

Härliga bilder allihopa men den som jag gillar bäst är den med hästen. Även om det inte är mycket som går upp mot havet. Vi är lyckligt lottade som bor på västkusten :-)

Idag läser jag din blogg för första gången... och på jobbets fikapaus.

Ha en bra dag!

Munin sa...

Vilka underbara bilder du har i din triss! Hästbilden är min absoluta favorit!

Sofia sa...

Åh, jag älskar siluettbilden på hästen! Underbar bild! :)

Anonym sa...

Tre vackra bilder! Den sista är min favorit.

Jah Hollis sa...

Fina siluettbilder med fint ljus och snygga färger i.

Jimmy sa...

Hästbilden är ju onekligen vacker. Ett litet mästerverk. Färgerna är riktigt fina, dammet gör så mycket för bilden - ger den mystiska känslan.

Related Posts with Thumbnails