tisdag 22 september 2009

TisdagsTema...

...Så då var det dax igen :) Tänkte vara duktig och publisera mitt TisdagsTema på just tisdagen. Dagens tema är Grönt är skönt. Jag skulle vilja lägga till... "och ljuvligt lockande" :) En växande grön citron och ludna små söta persikor. Visst är det skönt? Mysigt, vackert, bildskönt och om man hade haft en doftblogg hade ni kunnat avnjuta den friska gröna doften och en lite antydan till sötma i luften.
.

Önskar er alla en riktigt riktig bra tisdag. Visst är det lite mysigt att sitta innne se se hur regnet slår mot rutorna? I min kamin sprakar en liten eld, fårskinnstofflorna värmer mina fötter och min kopp med Kushmi the står här jämte mig och sprider en doft av kummin, nejlika och kanel./ Mikabella

6 kommentarer:

Madame sa...

God tirsdag også til dig - dit billede er helt utroligt smuk, jeg kan næsten dufte den grønne citron :-)

Pialotta sa...

Tänk att kunna plocka de där citrusfrukterna direkt från träden.. det hade varit lycka det:-) Visst har de en fantastisk frisk doft och är väldigt "fotochicka":-)
Fin bild./Pialotta

Anonym sa...

Oj vilken vacker härlig bild.
Det finns många duktiga fotografer och du är absolut en av dem.
kram

Anders sa...

Riktigt skön bild! Känns som en bild att bli lugn av. Framkalla den i stort format och sätt på väggen så kommer du säkert att bli en mer harmonisk människa. :)

Caroline B sa...

Vacker bild :)

Anonym sa...

Fina bilder.

Related Posts with Thumbnails