tisdag 15 september 2009

Inte riktigt som jag vill...


...nej nu är jag faktiskt lite ledsen...Pust...Ibland blir det inte riktig som man vill och önskar. Dubai tappade en sko för en vecka sedan och har varit jätte öm i ena fram hoven. Igår fick han nya skor och jag red ut (första ridningen på 1 vecka!). Han var pigg, glad och kändes väldigt fräsch. Hurra! Äntligen komma igång med träningen igen. Privatläraren inbokad på fredag och hoppträning på måndag. Oj vad det pirrade i magen. Förväntansfull och glad.
.
Detta varade i ungefär 17 timmar. Idag var Dubai jätte halt. Inte lite utan jätte mycket halt. Han ville inte gå alls och man såg riktigt på hela hästen hur dåligt han mådde. Ush. Jag blir så ledsen. Hovslagaren kom igen, konstaterade att han höger framhov hade spruckit och att Dubai inte kunde ha en helsko. Hovslagaren fixade och lade i plastplatta och en halv sko på hoven. En halv sko för att Dubai ska slippa sätta i "tån" när han går och på så sätt slippa han ont.
.

Inte nog med detta. Min sällskapssjuka häst måste nu stå inne tills han blir haltfri och inte få vara i hagen med alla sina kompisar...Tycker så synd om honom. Han får ha sin fina kompis Zindy inne hos sig inatt och imorgon ställer Johannes upp på ett pass. Krångel. Vill att Dubbi ska bli kry och slippa ha ont. NU!
.
Måste ju erkänna att lite av min nedstämdehet består i att jag fått avboka både dressyr och hopp-träning. Självklart vill jag Dubais bästa och det gör mig verkligen ledsen att se honom ha ont, men jag är besviken för att jag inte rida på säkert en vecka och att all den träning jag har lagt ner kommer vara så gott som bortblåst när jag väl kan börja rida honom igen. Det gick ju sååå bra. Vi var på G....
.
.
Att rida och att träna med Dubai är min största passion just nu och jag gråter nästan av besvikelse och uppgivelse. Ja jag vet att det inte är så farligt, men just nu känns det faktiskt jätte jobbigt. Det är en saknad. Hur i all världen skall jag klara mig om Dubai sälj!? Jag är rädd, orolig och jag får nästan lite lite panik....I-landsproblem? Ja, men min värld är inte så stor och utan jobb så blir stallet en väldigt viktig dela av mitt liv.
.
Nu skall jag krypa ner i soffan jämte Mr och bli lite ompysslad och tröstad. Åh vad jag älskar Mr´s varma famn dagar som dess. Tack baby för att du alltid finns här för din lilla bortskämda prinsessa och hennes små sorger. / Mikabella

2 kommentarer:

Lisa sa...

Bamsekram från mig! (Har dessutom världens bästa jobbidé till dig som jag måste få berätta om en dag i veckan tänkte jag...)

Frida sa...

Hej Mikis!
Fick länk till din blogg av Ninnis. Har tänkt på dig jätte mycket och undrat hur du har det. Bloggadressen kunde jag inte hitta...

Hoppas att Dubai mår bättre snart, så ni kan komma ut och njuta av höstens sköna dräkt!
Kram,
Frida - Hvidis från BT;-)

Related Posts with Thumbnails