onsdag 9 september 2009

Min lilla pärla...

.
...till trädgård :) Det är så härligt att ha en egen trädgård! Min trädgård! Lyx! Har börjat få ordning och struktur på mina trädgårdplaner och det är så roligt att se hur det hela tar sig. :) Planterade ett nytt träd igår, en rönn med vita bär och namnet Sorbus "Harry Smith". Den är en lite nättare och skirarer rönn med små söta blad. Den kommer att bli fin jämte mina mer "klassiska" rönnar, Ullungarönnen, Sorbus 'Dodong'.
.
.
Eftersom jag har en ölandstok i huset så får jag ju ha en i landet också :). En ibland lite underskattad busksort tycker jag. Blommorna har en ljuvlig klargulfärg och söta små blad. Den kommer göra sig fint till min lilla Japanska lärks limegröna barr. Det är roligt att ha lite "saker" från Öland här i Halland då Mr faktiskt har övergett östkusten för mig och västkusten.
.
.
Tänk om man kunde vinna 10000 kr i "trädgårdscheckar"! Vad underbart det hade varit att åka till mina favorit platskolor, Lindhult och Höråsen, och bara få shoppa loss. :) Fylla alla mina land med vackra färger, former, buskar, träd, gräs och blommor! Vilken dröm. Men men...Sakta men säkert så kommer jag ju dit iallafall. Får bara ha lite mer tålamod. :)
.
.
Nu skall jag städa och fixa lite. Ikväll vankas här matfotografering med argentinskt tema. Duktiga och härliga Lisa Lemke har utlovat hemstoppad choritzo och goda viner. Spännande. Klart man ställer upp på bild om man blir mutad med hennes goda mat! / Mikabella

2 kommentarer:

Mr sa...

"Ölandstokar" och "Falkenbergstokor" är en fin kombination!

Mikabella sa...

Det bästa!

Related Posts with Thumbnails