fredag 4 september 2009

Mmmm vilken middag!...

Lägg till bild

Firade vår 1-åriga bröllopsdag på mysiga Källaren Laxen igår. Åh vad gott det var! Söta som de är hade de satt ihop en helt speciell 1-års meny till mig och Mr. Hur gulligt är inte det då? Service på hög nivå. Vi fick provsmaka mat från den kommande höst menyn och vi kunde inte annat än att ge den full pott. Musslorna var perfekt kokade och serverades av en full krämig gräddig sås med massor av smak av vitlök, fransyskan var så mör att den smallt i munnen och de syrliga rabarbern gjorde sig förträffligt med den lena pistagekrämen. En riktigt god och höstmysig middag! Boka in en besök till fina Källaren laxen nu när hösten börjar sänka sitt mörker över oss. Mys, njut och glädjs åt det faktum att man igen vill sitta inne i ljuset av levande ljus och äta rustik varm mat. Hösten är inte så tokig iallafall. :)
.
Hösten är inte lika mysig när man har en häst man måste rida och inget ridhus att rida i...Ush vilket väder! Men men...det finns ju inget dåligt väder..Hmmm....Bara dåliga kläder, och sånna har jag. Riktigt dåliga kläder. Bra i andra fall, men inte det minsta regntäta. Äger inte änns ett regnställ...Jag får tänka på det varma theet och duschen som väntar mig när jag kommer hem. Ikväll skall vi bara ta det lugnt och fint framför tv:en med en klassisk ostbricka. :) Vädret är ju om inte annat perfekt för en lite brasa och mys.
.
*Biter ihop, tar på mig ridkläderna och hytter min lilla näve trotsigt mot den regntunga skyarna*.
.
Kram och fredagsmys på er. / Mikabella


.

1 kommentar:

Esther Garvi sa...

Ja, och det är ju inte bättre väder idag än det var igår!! Nåja, Dubais strålande humör får det nog att kännas soligt igen! Roligt att gårdagens firande var lyckat! Kanske gav inspiration till kommande Mikabella-recept?
Varma hälsningar!

Related Posts with Thumbnails