söndag 13 september 2009

Sliskigt eller fantastiskt?....


...Jag tycker underbart och fantastiskt! Ostron tillsammans med ett glas krispig champage. Mmmmmmm....
.
Cykelfest och vi fick uppdrag att bjuda på förrätt. Vårt val av mat föll på ostron och till dem bjöd vi på champagne från välkända märket Moét. En liten utmaning för ingen av våra gäster hade smakat ostron innan. Som tur var fick vi hem folk som var nyfikna, modiga och öppna för nya smaker. Alla åt, log och förundrades över hur gott och "osliskiga" de faktiskt var. Ostron är sååå gott...För mig smakar ostron som en kyss från havet. En salt, unik och härlig smak. En lite kallsup. :)
.
Cykelfest var kul! Man fick träffa människor som man kanske aldrig hade träffat annars. Det är så roligt med alla olika sorters människor. Blandningen av åldrar är rolig och intressant. Jag och Mr på våra 29- 0ch 30 år var nog yngst och det fanns dem som var upp till 60+. Olika intressen och åldrar ger många olika samtalsämnen och en god stämning. Jodå visst är det ganska många vuxenpoäng med cykelfest, men vad gör det? Det var både roligt och lite spännande att se vart man hamnade och vilka man skulle få träffa. Jag och Mr kommer cykla med nästa år också. :)
.
Nu skall jag efter en dag full av aktivitet (svampplockning med mamma på förmiddagen, hästskitsplockande i hagarna på eftermiddagen) mysa nr mig i soffan med min söndags bästis Mr Cheeze Crunchez. Mmmm de är sååå goda! I love them!! Ses imorgon igen. Kram på er allihopa! / Mikabella

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken perfekt förrätt och dryck.
Det är inte många lugna stunder hos er. Mycket trevligt och roligt att få ta del av via din blogg i min lugna vrå.
Kram Tant Gredelin

Related Posts with Thumbnails