tisdag 1 september 2009

Ett mål..

...Har inte hunnit blogga idag!...Varför?! Jo därför att jag har kommit på att det är ganska långt att gå till Halmstad...4,2 mil tar lång tid m man har korta små ben...som jag har :) Närmare bestämmt sisådär 5 timmar. :) Så fort jag satte foten innanför dörren här hemma ringde mobilen och lilla mammi vill dricka vin...Ja varför inte? har man gått i 5 timmar utan paus så förtjänar man väl lite kalorier? Har nu njutit av god middag, ett trevligt Malbec-vin, chokladbit,dessertvin och äran att få ha mammi och daddy helt för mig själv! :) Ett bra slut på en fin dag. :)
.

.
Åh föresten....Nu vet jag vad träning kan leda till...jag har fått en ny förebild...Pust..Kolla in Shakira i hennes nya video She Wolf... Där har vi det...Japp...Bara att börja deffa och träna....
.
Sov gott mina vänner. Nu ska jag krypa ner i sängen och börja fasas inför de offantliga mardrömmsträningsvärken jag antagligen kommer att ha imorgon..... Ses imorgon. / Mikabella

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad härligt med lååångpromenad! Alltså du har ju en sån fantastisk härligt mysig blogg, du verkar vara en sån perfekt livsnjutare!
Jag brukar läsa din blogg när jag är på jobbet och det känns trött och trist, men dina ord och foton brukar få min på bättre tankar!
Varma kramar och hälsningar Hanna Småland (Lisa vet vem...)

Mikabella sa...

Tack Hanna! Gud vad dina ord värmde! Precis sånt jag behöver när jag känner mig lite trött och trist. Det gör mig verkligen jätte glas och mer motiverad av att få kommentarer som denna. Tack!...Jag vet vem du är... ;)

Related Posts with Thumbnails