tisdag 25 augusti 2009

Tillbaka blick...

.
...I vintras tog jag och Mr en weekend nere i Skåne på vackra Häckeberga slott. Vädret kunde inte varit bättre, gnistrande snö, blå himmel och helt vindstilla. Ljuvliga promenader längst sjökanten, ett absolut jätte trevligt rum ( med badkar :) ), afternoon the vid ankomsten och en helt underbart god 5 rätters-middag på kvällen. Det är så skönt att få komma iväg tillsammans, ensamma med bara ögon och tid för varandra.
.
Nu börjar det kännas lite i hjärtat att man längtar efter en ny "lyx" helg. God mat, goda viner, helt ensamma och förälskade. :) Det är så viktigt att få tid tilsammans borta från vardagens lunk och helgens bekvämlighet.
.
Det är så lätt att istället för att prata, bli hängandes framför tv. Att istället för att ta en skönt prommenad tillsammas längst havet, ta bilen till videobutiken. Att istället för att gå och lägga sig tillsammans tidigt, somna på soffan. Känner ni igen er?! Visst har vardagen sin charm, men låt inte elden slockna.
.
Okej ibland är det inte mer än glöd, men låt inte glöden bli till aska pga lathet och ignorans. Bli inte för bekväma i mysbyxorna och soffan. Uppskatta varandra, överraska varandra och var nyfikna på varandra. Lyssna, prata, lär och lev tillsammans. Ta vara på tiden och ta vara på varandra. Kanske ordna ett litet fotbad och en god whisky/ cosmopolitan till din parter när hon/han kommer hem ikväll?
.
Kärlek är en gåva, ta hand om den och ge allt du får tillbaka i lika stora doser. Låt inte vardagen ta överhand! / Mikabella

1 kommentar:

Anonym sa...

Mycket profsiga bilder.

Related Posts with Thumbnails