tisdag 11 augusti 2009

Bröllopsklockor ringa...

.
...Nu är Mikael och Madde äkta makar. Ett lantbröllop fullproppat av romantik, kärlek och värme. Det var verkligen vackert. Maten var underbar och vädret kunde inte varit bättre!
.
I sann Gotlandsanda bjöds det på dricku, saffranspannkaka med salmbärsylt och kaffi u kaku. :) Till huvudrätt serverades helstekt lamm som grilat över kolbädd. Köttet var så mört att man kunde dela det med gaffel. Doften fick det att vattnas i munnen och det var verkligen en njutninga att få äta.
..
Enligt gotlänsk sed hölls under kvällen brudvisning för nyfikna och de som inte är bjudna på bröllopsmiddagen. Bruden bjöd på salta kringlor och brudgummen på dricku. En väldigt rolig och mysig traditon som borde spridas till övriga Sverige.
.
.
Tack M&M för en så roligt och underbar dag! Ni strålade verkligen ikapp med solen! Ni är ljuvliga! Önskar er all lycka och glädje!
.
Vårda er kärlek, älskar varje stund, försök att bortse från din kärleks brister och njut av de goda. Det är en gåva och inte en själklarhet att finna sann kärlek. / Mikabella

2 kommentarer:

Mia sa...

Vilka otroligt vackra kort!! Ar det du som ar fotografen?? Bilden nar de gar ur kyrkan ar ju bara fantastisk!

Mikabella sa...

Tack Mia! Ja det är jag :) Älskar att fota. Skall spara pengar nu när jag blir av med hästen o köpa ännu bättre objektiv till min lilla Canon :)

Related Posts with Thumbnails