torsdag 13 augusti 2009

Bästa träningen?...

Min tappre vapendragare.
.
...och helt gratis! Javisst! Att klippa övervuxet gräs med en slö gräsklippare gör susen för baksidan av låren, rumpan o vaderna vill jag lova. Fick lägga hela min tyng (iof bara sisådär 50 kg) på gräsklipparen och trycka den igenom vår vildvuxna gräsmatta. 10 dagars bortvaro, perfekt mängd regn och sol har gett oss en super tjock, super saftig och fluffig gräsmatta...Lite FÖR mycket tjock, saftig och fluffig bara ;)

.
Så bra träning har jag fått idag. (och en nöjd, stolt Mr) Nu sitter jag och väntar på att Mr ska komma hem så att vi kan bege oss till stallet! Ja ni läste rätt...stallet, o inte bara det.. Vi ska rida! Jag på lille Ramus och Mr på Dubai. Skall rida en ganska lång runda i långsam skön skritt över ängar och genom bokskog. Solen skiner och det har börjat mojna. Jag tror att vi alla fyra kommer att få oss en trevlig kväll.

.
Åh föresten....Idag är jag gladare. Jag var bara så överbelamrad med energislukande saker från olika håll igår och jag kände mig så kvävd. Nu har jag fått skriva av mig, prata av mig och funderat av mig. Ibland måste man bara få ventilera och få ut känslorna. Att erkänna att jag är ledsen är en stor sak för mig. Jag hatar att vara ledsen, att erkänna för mig själv och andra att man inte alltid kan vara på topp är inte lätt. Att man inte alltid räcker till. Att man inte alltid kan göra alla nöjda. Att man inte alltid kan vara över allt. Nu när jag har erkänt så känns det så mycket lättare. Luften känns klarare och mitt hjärta stiger. Tack för att ni läser, för att ni bryr er och för att jag får lov och blir tvungen att erkänna hur jag mår ibland :)
.
Solen lyser in igenom fönstret och hjärtat ler. Jag har ju så mycket att glädjas över. Nu tänker jag inte vara ledsen mer! Nu skall jag le....och dricka ett gott glas Amarone-vin när jag kommer hem efter ridturen ;) / Mikabella

Ps...haha nu kommer det såklart ett STORT regnmoln...Men vad gör det? Det finns ju regnkläder ;) Ds.

4 kommentarer:

Esther Garvi sa...

Vacker gräsbild!! :-)

Mr sa...

Vilken duktig fru man har!

Anonym sa...

Vad duktig du är som fixar mat till din häst på detta sätt, eller...

Mikabella sa...

Javisst! :) Finaste gräs till finaste häst :) Ska ta hit balmaskinen så jag kan lägga upp skörden på loftet. :)

Related Posts with Thumbnails