tisdag 23 mars 2010

MacroLovers, påsk/easter...Måste påsken vara gul? Jag fyller huset med blommor till påsk. En favorit är den ljuvliga franska tulpanen. Slående vacker och sårbar i sin solitäritet.


För mig är påsken en blomsterfest. Krispiga tulpaner, färgsprakande ranunclar, skira orkieér, ståtliga gladioler. Våren är här. Genom mina fönster ser jag hur regnet sköljer bort den sista snön. Gräset syns åter och fåglarna kvittrar i träden.

Underbara vår.


6 kommentarer:

Maria G sa...

Vilka underbara bilder! De är som tavlor allihop!
Ha en riktigt bra dag!

Birgitta sa...

Nä...Påsken behöver minsann inte vara gul! Underbara skira eleganta macrobilder!

Artlover sa...

Nej, påsken är inte bara gul som du skriver. Det är en pånyttfödelse av våren och att det börjar blomstra. Vackra macrobilder. Jag gillar dem skarpt.

mimmi sa...

Vilka oroliga vackra bilder du hade här :)
så skir och så fina ..de ser nästan ut som sammet :)

Marie Höglund sa...

Hej vännen. Japp en underbar ledighet har vi haft med massa skön skidåkning och afterski.
Vackert vackert, mmmmmmmmmm jag njuter så av dina bilder. Tulpaner ja, har varit på fotosafari i dag på Tulpanhuset här i Stockholm. En riktig orgie i tulpaner kan jag lova. Lägger ut lite bilder i kväll. Här regnar det också och snön smälter bort fort nu. Häääärligt att känna våren nalkas. Ha det gott.

Pialotta sa...

Absolut inte.. Jag har då inte mycket gult i mina gömmor.. älskar oxså det vita i blommor.. dina skira, mjuka bilder likaså:)

Related Posts with Thumbnails