fredag 3 juli 2009

Vill inte...


...Nej nej nej...jag vill inte jobba. Trodde att jag skulle vara ledig nu ju...Vill nana...Vill laga god mat, vill umgås med Mr, dela en flaska vin, mysa, prata....Buhu...14 timmars pass igen...Tycker faktiskt synd om mig själv just nu..Riktigt synd till och med...Så om du trodde att du skulle få en dos positiv energi eller ett leende av att läsa min blogg idag måste du nog gå här ifrån lite besviken... Förlåt, men det finns liksom ingenting alls positivt med att jobba idag...Inte änns en gnutta kul, trevlig eller roligt skall det bli. Har försökt peppa mig själv, men det går inge bra.... :( Skall väl inte klaga, men om man inte klagar över saker som att man faktiskt har ett jobb och tjänar pengar, så har man ju liksom inga I-landsproblem. Och vad skulle man göra utan I-landsproblem? ;) Jag har det ju faktiskt väldigt bra i övrigt och i vanliga fall. Jobbet är ju ok, men efter 4 dagars mördarpass i värmen känner jag att 2 dagars ledighet inte riktigt har räckt...Klenfis? Ja kanske. Är väl olika från dag till dag. Idag erkänner jag mig gärna som en klenfis. :)
.
Önskar er alla en mycket bättre dag än mig. Hoppas ni få njuta av afterwork i solen och ett kallt glas rosé när arbetsdagen (eller dagen på stranden för den delen) är avklarad.
.
Kramar i stora lass från en något modfälld mig / Mikabella

2 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Lisa sa...

Men du din stackare! Sänder massa, massa,massa energi och kramar till dig! Puss! (Du, det var inte ikväll vi skulle tokdansa va? Jag hade glömt bort att jag var bokad till visfestival nämligen. Eller hur sa vi, ring mig! Puss!)

Related Posts with Thumbnails