måndag 6 juli 2009

Mikabella till verkligheten..Hallå?...

...Är inte direkt kontaktbar just nu...Tack vare lite sponsring från min käre far (tack Daddis! Du anar inte vad löjligt glad jag faktiskt är...var tom lite svårt att sova i natt, för jag ville spela) och drickspengar från jobbet (tack snälla kunder!) har jag nu äntligen införskaffat DET!...The Sims 3!
.

Att bara skapa en karaktär. att välja hår, smink och en perfekt liten näsa tog säkert 2 timmar! Man kan ändra och fixa med allt! Underbart!

Jag kan erkänna...jag har inte änns börjat spela "på riktigt" än...trots gårdagens 5 timmar som fastklistrad framför skärmen...Vad har jag gjort då? Jo...jag har bytt färg på alla små handdukar, mixat med tapeterna, ändrat träramarna på fönstren till metall, planterat stora rabatter och fixat med köksintredningen...Oj oj oj! Sitter framför datorn med ett löjligt leeende...
.

Tycker ni jag är barnslig? Det kanske jag är, men vet ni vad? Det struntar jag i :) Jag älskar Sims. Är ju som att ha ett dockhus på datorn. Full makt över min lilla karaktärs liv och öde. Jag kan aldrig vara riktigt elak mot dem. Jag vill ju att de ska vara lyckliga. Jag fixar bra jobb till dem, tränar och lär dem så mycket som möjligt. Läser böcker för att höja mina kunskaper i allt från städning till matlagning, Tränar så att "jag" får högre färdighet i fysik, spelar schack så att "jag" bli mer logisk osv.
.
Är Sims 3 bättre än de tidigare versionerna då? Jag vet inte riktigt än...Har ju inte testat på att följa min karaktär, Coco Piffig, i vardagen ännu. Hon har iaf som "livslång längtan" att leva lyxliv, att bli kändis och att tjäna 100 000 simdaler. Hon är blond, har en liten söt army-inspirerad klänning o små svarta sandaler. Hennes mest framträdande egenskaper är att hon är vänlig, har ett sinne för god humor, hon är konstnärlig, ivrig och driven. :)
.

Haha...jag tittade till och med in väderprognosen när jag planerade mitt spelinköp...jag visste att det skulle bli några timmar framför dator...Kunde inte köpa det när det var fint väder....Ibland är det perfekt och väldigt välkommet med lite regn. ;)
.
Nu ska jag och Coco åka och shoppa, utveckla våra färdigheter för trädgårdarbete och dekorera om sovrummet.
.
Varde Sims! :)/ Mikabella

3 kommentarer:

Jeanette sa...

*haha* Jag känner igen mig i det du skriver. Satt själv i över en timme med att forma karaktären. :D Men det är riktigt kul, även om man längtar att spela t.o.m när det är fint väder ute och man måste tvinga sig ut bara FÖR ATT! :D Ha det så skoj! Kram på dig

emmi sa...

Jag vill ocksååå!! Låter så roligt!

Ishtar sa...

Haha, jag älskar också the Sims!

Related Posts with Thumbnails