torsdag 16 juli 2009

Hemma....

Dubais "husdjur", b-ponnyn Ramus
.
....duscha, tvätta fötterna, dricka en kopp the o krypa ner i sängen...Ledig imorgon...trodde jag...så blev inte fallet. Sjukdom hos arbetskamrat...INTE sugen, men men...Nu har jag ju "en tillgodo".
.
Saknar min häst!! Buhu! Får inte pussa honom imorgon heller...Åhhh...Den stackaren hade blivit jätte skraj när det åskade och sprungit o fastnat med sitt täcke runt en stolpe. Stallkompisen sa att han såg ganska ledsen ut där han stod med täcket runt halsen och väntade på hjälp. Inte skadad och inte alls särskillt uppjagad, men jag tycker ändå lite synd om honom. :( Stackars min prins. Jag har inte änns hunnit pussa honom och trösta. :) Dumma blix och åska! Skrämma min pålle på det sättet! Tur att Dubbi hade sitt lilla husdjur Ramus som stöd. De stod o "pussades" över staketet imorse när jag lämnade foder. De är söta. Stora Dubai och lilla Ramus :)
.
Har i alla stress och jobb helt glömt bort att jag ska på bröllop på lördag! Åh ska bli såååå mysigt. Jag älskar bröllop. :) Får visa kort på tänkta outfitten imorgon om jag hinner. Dagen imorgon är redan fullspäckad. Ska jobba till 16 och sen bjuda mina söta svärföräldrar på godaste moulen och finaste grillade hälleflundran :) Längtar redan! Ska bli både gott och trevligt.
.
Massor av kramar! Jag har massor att skriva om men hinner inte :( Modig svägerska, galna tyskar och skapandet av vår fina trädgård... Jag lovar att skriva och fota så fort jag bara har lite mer tid :) Se dessa korta ord som en "teaser". Det kommer mera :)
.
Sov nu riktigt gott. Ingen man hemma, så jag får väl tvätta mina fötter själv ikväll. :)/ Mikabella

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för att du peppade mig till att vara modig! Kram Mr syster!

Related Posts with Thumbnails