fredag 10 juli 2009

Semester i sikte...


...Ja nu har Mr bara 7 timmar kvar att jobba innan han börjar sin 4 veckors långa semester! Hurra! Detta måste ju firas :)
.
Sitter här och klurar på vad man skall överraska honom med för mys. Kan ju inte skriva här för han läser ju alltid vad jag skriver :) Kanske man skulle baka lite iaf. Är ju inte fel med nybakt bröd till första frukosten på semestern imorgon.
.
Jag tycker om att fjäska för min man. Det är roligt :)
.
I min man har jag inte bara en äkta make utan även en bästa vän. Vi har så roligt tillsammans. Han är kreativ, energifylld och alltid spontan. Man behöver inte tjata när man kommer med förslag som att till exempel ge sig ut på 4 timmars vandring längs hallänska kusten. Javisst! Klart jag är med! Inga problem. :)
.

Så av bar det. På med bästa skorna, bikinin, badbyxorna och packa ryggsäcken med vatten och badhanddukar. Ringde mina småbröder och fråga om de skulle kunna träffa oss på mysiga restaurangen fd. Göstas Cafe i Steningen, numera Restaurang Steninge, runt kl 18. Javisst! -Vi kommer allihopa!
.

.
Över stock och över sten. Korsade vattendarg och balanserade fram över stenig terräng. Varmt, varmt, varmt, men vackert, roligt och utmanande. Vi träffade solbadande kor, söta små fluffiga islandshästar som busade, får med nya små mjuka lamm vid sin sida. Vi korsade en strand full av nudister, passerade barnfamiljer på semester och hundar som förnöjt plaskade i vattnet på hundstränder.

.
Ett glas rosé har nog aldrig varit mer efterlängtat, och jag kan lova att det smakade gott när vi efter 4 timmars vandrande slog oss ner med varit glas på restaurangen :)

.
Det är så roligt att ge sig ut på små äventyr. Man får se så mycket. Inte visste jag att det fanns så många söta små vikar och sandstränder längst kustremsan. Jag älskar att bo i Halland. Det är väldigt vackert här!
.
Ut på vandring med er! Utmana er själva. Gå galet långt, ta med matsäck, mys, bada, traska på. Umgås, skratta och gör något minnesvärt tillsammans. Livet är för kort för att inte unna sig en låååång prommenad och en dag med sin älskling. :)...Och livet är för kort för att hoppa över en sommarkväll vid havet med ett glas rosé i handen. ;) Nu ska jag och Mr snart börja en härlig semester tillsammans. jag jobbar lite ibland, men inte så mycket att jag inte kan kalla det smester ;) Kom hem nu baby, jag längtar efter dig!/ Mikabella

4 kommentarer:

Mr sa...

Nu längtar jag ännu mer efter semester!! 6h kvar...

Anonym sa...

Vilket fint foto på min bror! Vi ses på Måndag hos er! Kram

Anonym sa...

Vart jobbar du någonstans??

emmi sa...

Så underbart. Jag blir inspirerad.

Related Posts with Thumbnails