tisdag 28 juli 2009

Mr vid tangenterna...

Hej på er, idag fick jag äran att skriva några rader på min söta frus fina blogg. Hon jobbar rätt mycket denna veckan, typ hela tiden. Det gör att jag får mycket tid till att jobba med trädgården, vilket jag tycker är roligt. Jag tänkte visa min två senaste projekten i vår trädgård. Idag har jag slitit med tunga kalkstenar från mina hemtrakter, Öland. Det är kul att ta med sig lite hemifrån för att sätta lite prägel på huset här i Halland. Projektet med stenläggningen har hållt på ett tag nu, men idag blev jag klar med det sista.
.
.

Efter att jag gjorde klart "projekt stenläggning" tog jag en välbehövlig paus på "vår" strand med en fulladdad termos kaffe och en mycket god kaka (naturligtvis hembakad av min fru) + bad såklart. Då trivs jag!!
.
.
.
Ett tidigare projekt som jag höll på med för någon dag sen är en liten terrass i vår nya trädgårds del som min fru har ritat. Det va ett himla sågande för att få dem att passa snyggt efter stenarna, men det är värt besväret när det är klart.
.

Nu ska jag sätta mig och längta efter att min söta fru kommer hem!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad kul att du min fina bror skriver här på bloggen! Roligt att ni fått så fint vid Carporten med Ölandsten från våran fina ö och även altanen du pratade om när vi sågs sist! Hoppas du sätter dig vid tangenterna snart igen! Kram

emilia sa...

Imponerande!

Anonym sa...

Riktigt fint blev det med ölandsstenarna framför carporten.Ni är båda jätte duktiga. kram

Related Posts with Thumbnails