onsdag 18 maj 2011


Solsken


Lycka.

...Solsken. Ett helt hjärta fullt. 

Tänk vad jbra jag har det. Att jag har en egen liten familj! lycka. Mina fina killar. Livet har fått ytterligare en mening. Han är inte stor, men störst är han trots allt, vår lille Valentin. Underbart. Jag är så glad över att få dela detta lilla mirakel med min man. Min kärlek till Mr har blivit starkare, större, djupare. Att dela en del av sig själv med någon annan är verkligen stort. jag känner en samhörighet som bara går att jämföra med sin egen koppling till sina föräldrar. Man är inte längre ensam om att vara Mikabella, det finns en halva till i världen nu. Min lille son. Halv mig och halva Mr.

En sommar full av nya upplevelser, kärlek och spänning står för dörren och jag kan knappt bärga mig. Livet leker. Magen är fylls av fjärilar vid tanken på min lilla familj. De är mina, och de är finast i hela världen.


3 kommentarer:

Rantamor sa...

Kikade lite in till dig eftersom jag är ute och reser....
Eller på flykt (läs blogg) *ler*

Njöt av dina fina foton och dina fina killar.
Gillade den lilla söta fot som tittade fram under filten vid mammas arbetsbord.

Förstår att du är lycklig och stolt och att hjärtat svämmar över.

Har fått träffa en liten rätt nyfödd kille i helgen jag med.
Finns ett foto på honom på mina 365foton om du vill se.
Helt underbar och ny...

Ha det fortsatt gott med lilla familjen...

äppelblomman sa...

De är en sån rikedom att få barn! Jag har själv 3 små killar!
Kram K

Anonym sa...

Ja du Mikkan! Det ä det bästa man kan få vara med om! Kärlek och familj. Var nere vid Långasand idag bara för att få lite energi. Hela vägen hem fylldes jag av ett sådant lyckorus. Min sambo och mina (snart) tre killar!!!!! Skit samma att vår ekonomi är i botten, min själ är trött, alla mina hemska minnen som kommer till mig om nätterna, att min kropp inte orkar när jag så önskar att den bara höll för en stund.. allt det försvinner när jag påminns om att jag mitt upp i allt ont ändå har det bästa, vackraste, rikaste, ljuvligaste mest underbara en människa kan få vara med om! OCH det är att få leva med en man som man bara smälter ihop med, blir ett och är ett och sedan blir fler. Så många människor där ute som aldrig får ta del av livets mirakel. Den enorma glädje och lycka det innebär att få leva med sin bästa vän och växa där. Så mycket klokare tillsammans, så mycket varmare och så mycket starkare. Med den kärlek man får från sin familj kan man ta sig igenom allt! Det är bara så! Glad att du är en av dem som har det så. Ni verkar ha det underbart tillsammans! KRAM till er alla TRE =) //Camilla

Related Posts with Thumbnails