söndag 1 maj 2011

Värd sin vikt...


Han är värd alla extrakilon runt höfterna...

Han tar upp all min tid, min lille prins. Tiden och dagarna går så fort. Jag börjar likna mig något som man kanske kan kalla vardag. En helt ny, olik allt jag tidigare kallat, vardag. Vissa dagar går runt med en liten baby på armen hela dagen, ibland sover han hela dagen utan minsta intresse av att vara nära. Han äter och äter. "Alla säger att jag är liten! Jag skall visa dem liten!"- lyser det i Valentins ögon när han får mat. Han är så duktig. Äter som en riktig liten tyranusarus rex. Det är fortfarande lite overkligt att sitta med ett litet barn i knät. Mitt barn, min son. Min son. Jag är hans mama. 

Jag längtar så efter att få börja träna igen. Eftersom lille Valentin kom med kejsarsnitt är jag sträng förbjuden att lyfta under de första 8 veckorna...Pust...Det har gått 3 veckor nu och jag längtar som tokig efter armhävningar och situps. Det som just nu får gälla är promenader. Jag mår verkligen jätte bra och har inga problem alls med mitt ärr, men som sagt, måste ta det lite lugnt. Känner mig som en muffins. Usch. Jag har en hel del att arbeta bort efter graviditeten. Nej nu blir det sunda dagar med bra mat och minst 2 powerwalks per dag! Nu skall muffinsmamma bli sexig mamma! 

Men jag måste lära mig att andas...Det har ju faktiskt bara gått tre och en halv vecka sedan jag fick min lilla baby...Kanske inte skall förvänta mig att all vikt jag samlat på min under de 9 månader jag bar honom skall trilla av på 1 månad....Men jag önskar så att den hade gjort det...Pust... Beach 2011...Nej känns inte så aktuell just nu... :( Men han är värd det. Han är värd alla mjuka, irriterande, jobbig kilon som ligger runt mage, ansikte och höfter. Han är värd varje gram.

Heja på mig nu! Sötbrödsdagarna är över! Heja mig!


9 kommentarer:

Rantamor sa...

Vilken söting han är er lilla kille...och säkert värd varenda extrakilon...och lite till.
Och du strunta nu i om det kommit några kilon + och bara njut...den här tiden kommer aldrig igen...njut av den lilla och att just du är hans mamma...
Och du vet hans kärlek är så viktig och så ärligt att han vill ha en mamma som ser precis ut som du....alldeles precis den mamman älskar han mest av allt på jorden....

Kram.

viviwe sa...

DU är så himla vacker Mikaela <3

Anonym sa...

Ja Mikaela är vacker!

Anonym sa...

Vilket fint kort på er båda. man ser att ni är nöjda med livet båda två.

Pennelina sa...

Han klär dig och får dig att se om möjligt ännu vackrare ut!

Kramar <3<3<3

Anonym sa...

Åter igen blir jag påmind om varför jag helt plötsligt började följa din blogg! Vackra bilder, hjärtliga texter rakt in i hjärtat! Så innerligt och ärligt! Och jag fortsätter med glädje att följa dig!!
(muffinsen försvinner, allt tar bara sin tid...)
Stor varm kram!!
/hanna

Anonym sa...

Undrar om det är Ralf Lauren jumper den lille killen har. Moderiktigt skall det vara med dessa föräldrar. kram kram....

Anonym sa...

Hej igen..
Vore kul och intressant att få läsa din egna förlossningsberättelse om du vill lämna ut den... Som Mama till 2 är det alltid härligt när andra delar med sig.. Men bara om huvudpersonen vill :)
Kram!
/Hanna

äppelblomman sa...

Ser att 2 av mina vänner hittat till dej! Underbar blogg du har! Lägger genast till mej som följare hos dej!!
Kram K

Related Posts with Thumbnails